Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αυτή είναι η αλήθεια για την μείωση χρόνου προβολής του Happy Day

«Από τη στιγμή που κάτι δεν περνάει από το χέρι μας....»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αυτή είναι η αλήθεια για την μείωση χρόνου προβολής του Happy Day

Δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day έκανε η Ελένη Τσολάκη, η οποία μίλησε για τη νέα της εκπομπή στο Open, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά πως τη ζώνη του Σαββατοκύριακου την επέλεξε το κανάλι και όχι η ίδια.

Με αφορμή λοιπόν την αναφορά αυτή, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε το λόγο και σχολίασε τη μείωση ώρας της δικής της εκπομπής, λόγω της Super Κατερίνας που έρχεται στον Alpha.

Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για το Happy Day

«Σε αυτό που λέει (η Ελένη Τσολάκη) πως τα κανάλια αποφασίζουν ποιος αντικαθιστά ποιον και ποιος μπαίνει σε ποια ζώνη, είναι μεγάλη αλήθεια. Και επειδή και μένα με ρώτησαν σε μια συνέντευξη, αν ήταν δική μου απόφαση να ολοκληρώνεται η εκπομπή στις 10 αντί στις 10 και μισή ή στις 11, όπως πέρσι, είπα «όχι». Ήταν απόφαση σταθμού και όλοι καλούμαστε να σεβόμαστε τις αποφάσεις μια επιχείρησης. Εμείς είμαστε εργαζόμενοι. Από τη στιγμή που κάτι δεν περνάει από το χέρι μας, κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Και τελικά ο χρόνος έρχεται να δείξει αν είναι μια σωστή απόφαση ή όχι» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σφαγή ανάμεσα σε Τσιμτσιλή και Μελέτη - Χαμός σε ALPHA και Mega

Καθημερινά πλέον η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Ελεονώρα Μελέτη δίνουν μια δυνατή μάχη για να καταφέρουν να φέρουν, η κάθε μία αντίστοιχα, το κανάλι τους στην πρώτη θέση της πρωινής ζώνης!

Τα νούμερα τηλεθέασης εναλλάσσονται σοκαριστικά από 24ωρο σε 24ωρο και η αλήθεια είναι πως το Mega δείχνει σιγά σιγά να παίρνει κεφάλι σε πολλές ζώνες.

Ενώ στις πρεμιέρες τους το Happy Day κατάφερε να κρατήσει το τηλεοπτικό κοινό στην δική του συχνότητα, όσο περνούν οι μέρες τα πράγματα φαίνεται να αλλάζουν.

Συγκεκριμένα εχθές 8/9 η εκπομπή Mega Καλημέρα τερμάτισε πρώτη στην ζώνη της φτάνοντας στο δυναμικό κοινό μέχρι το 12,5% (αναλυτικά τα τέταρτα: 6,9-5,6-10,9-10,7-9,3-12-14,5-13,1-21,3-13,6-16,3-15,7-14,1) ενώ η Σταματίνα έπιασε το 10,7% (τέταρτα:6,9-11-6,9-11,4-12,8-10,3-10,8-14,5-11,5-8,6).

Νωρίς το πρωί

  • ΣΚΑΙ: Σήμερα 11,6
  • ΑΝΤ1: Καλημέρα Ελλάδα 11,0
  • OPEN: Ώρα Ελλάδος 8,8
  • ALPHA: Happy Day 10,7
  • MEGA: Κοινωνία ώρα mega 12,8
  • MEGA: Mega Καλημέρα 12,5

Τα πράγματα, βέβαια, όπως είπαμε ξανά παραπάνω αλλάζουν με ταχύτητα φωτός οπότε αύριο μπορεί να είναι η μέρα του ALPHA, ποιος ξέρει;

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλατό του Mega Καλημέρα, εχθές, ανακοινώθηκε ένα πολύ ευχάριστο γεγονός...