"Τσακίζει" κόκαλα το βίντεο που κυκλοφορεί από την κηδεία του Mad Clip με την μητέρα του να σπαράζει

«Είχανε σχέδια. Όλα τα ξέρω. Τα ξέρω όλα εγώ»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Την Δευτέρα 6/9 πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Mad Clip - με μια πολύ ηχηρή απουσία - και τραγικές φιγούρες ήτα τα μέλη της οικογένειας του. Σε τραγική κατάσταση βρισκόταν η μητέρα του, η οποία δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο γιος της έφυγε τόσο ξαφνικά και τόσο νέος από τη ζωή.

Τον 34χρονο τίμησε πολύς κόσμος που κατέκλυσε το προαύλιο της στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

Σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί η μητέρα του φαίνεται να είναι περιτριγυρισμένη από θαυμαστές και φίλους του τράπερ και να σπαράζει. «Είχανε σχέδια. Όλα τα ξέρω. Τα ξέρω όλα εγώ. Ήταν χαρούμενο και καλό παιδί, πολλά ήτανε. Τα ξέρω, όλα τα ξέρω. Ξέρω, ήτανε χαρούμενο το αγόρι μου», ακούγεται να λέει με σπασμένη φωνή.

Το βίντεο από την κηδεία του Mad Clip

Τι ανέφεραν οι πραγματογνώμονες μετά την εξέταση του αυτοκινήτου;

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η είδηση πως από την Περασμένη Πέμπτη ο Mad Clip έχασε την ζωή του στην παραλιακή εξαιτίας του τροχαίου δυστυχήματος με το αυτοκίνητο που οδηγούσε μετά από τον γάμο των φίλων του.

Αμέτρητα είναι τα "γιατί" μέχρι και σήμερα για το πως πέθανε καθώς όλοι λένε πως είχε γνώσεις από τα αυτοκίνητα. Σύμφωνα λοιπόν με το πόρισμα των πραγματογνωμόνων μετά την εξέταση της μοιραίας Porsche, ο Mad Clip έτρεχε με ταχύτητα 134 χλμ. και όταν κατάλαβε ότι θα συγκρουστεί με την κολώνα προσπάθησε να συγκρατήσει το όχημα, όμως δεν τα κατάφερε.

Ο κ. Μαδιάς δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Live News: «Το όχημα φαίνεται να ολισθαίνει με ελαφρά κλίση δεξιά και μετά ακαριαία προσπάθησε να συγκρατήσει το όχημα όμως δυστυχώς απώλεσε την ευστάθειά του. Ο 34χρονος τράπερ στρίβει απότομα το τιμόνι και το αυτοκίνητο καρφώνεται σε κολώνα φωτισμού, χωρίς να υπάρχουν περιθώρια αντίδρασης.

Ο διαγνωστικός έλεγχος που αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες. Ευελπιστούμε να ανακτήσουμε πλήρη στοιχεία για το τι ακριβώς συνέβη σε όλες τις ηλεκτρονικές μονάδες του συστήματος του εγκεφάλου». Δείτε επίσης εδώ τι άλλαξε στο instagram του 5 μέρες μετά τον θάνατό του.