Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Η τρυφερή ανάρτηση με την Μαρία Σάκκαρη στο Instagram

Φουλ ερωτευμένο το ζευγάρι

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Η τρυφερή ανάρτηση με την Μαρία Σάκκαρη στο Instagram
News 10.09.2021 14:13
Από Ελένη Ζουγανέλη

Μπορεί η Μαρία Σάκκαρη να πέρασε μερικές δύσκολες στιγμές, ωστόσο, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θέλησε να την εμψυχώσει. Το ζευγάρι τους τελευταίους μήνες ζει έναν όμορφο έρωτα, τον οποίο δεν κρύβει πλέον από τα social media και γενικά τα φώτα της δημοσιότητας.

Μπορεί λοιπόν ο σύντροφός της, αγαπημένος της να μην βρέθηκε στις ΗΠΑ για να την χειροκροτήσει από κοντά παρόλο που ηττήθηκε στο US Open, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν επικοινώνησαν

Λίγες ώρες πριν τον τελευταίο αγώνα της Μαρίας Σάκκαρη ο γιος του Πρωθυπουργού δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία, στην οποία μιλούσαν μέσω βιντεοκλήσης και έγραψε: «Δείτε αυτό το χαμόγελο».

Η ανάρτηση Μητσοτάκη - Σάκκαρη

Η τρυφερή ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με την Μαρία Σάκκαρη στο Instagram

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στην επίθεση που δέχτηκε η Μαρία Σάκκαρη

Σε έξαλλη κατάσταση βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μετά την επίθεση που δέχτηκε η Μαρία Σάκκαρη τόσο από χρήστες των social media, όσο και από το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Ελεφάντη, λόγω του ότι η ΕΡΤ πρόβαλλε την προσπάθεια της στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θέλησε να πάρει θέση στον σάλο που ξέσπασε, λέγοντας πως η Μαρία Σάκκαρη δέχεται επίθεση λόγω της προσωπικής της ζωής, αφού διατηρεί δεσμό εδώ και μερικούς μήνες με τον γιο του Πρωθυπουργού.

«Είναι αδιανόητο να γίνεται μέρος μίας τόσο φτηνής πολιτικής κριτικής μία πρωταθλήτρια η οποία με κόπο και θυσίες έχει καταφέρει τόσα πολλά.

Θεωρώ ανεπίτρεπτο να στοχοποιείται μια κοπέλα η οποία έχει προσφέρει τόσα πολλά στον ελληνικό αθλητισμό και στην Ελλάδα συνολικά. Και να στοχοποιείται μόνο και μόνο λόγω της προσωπικής της ζωής.

Προς την κυρία Ελεφάντη και τους υπόλοιπους σχολιαστές... αν και λυπάμαι που συμπεριλαμβάνομαι στη ρητορική μίσους και στη χυδαία επιχειρηματολογία σας, το έχω αποδεχτεί πλέον. Αλλά θα σας παρακαλούσα να σεβαστείτε την Μαρία, η οποία δεν φταίει σε τίποτα απολύτως, δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα, και έχει δεχθεί σεξιστική και χυδαία επίθεση σε μια περίοδο μάλιστα όπου αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Τα όρια έχουν ξεπεραστεί προ πολλού. Ας τραβήξουμε όμως εδώ μία γραμμή», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ανάρτηση για την επίθεση στην Μαρία Σάκκαρη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μαρία Σάκκαρη: Η ηλικία, η καταγωγή της και το ειδύλλιο με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Οι σπουδές του, ο στρατός στον Έβρο και η σχέση του με την Μαρία Σάκκαρη!

Share