Κατερίνα Καραβάτου: Αυτό θα είναι το πρόσωπο - έκπληξη που συμπληρώνει την ομάδα της

Ποιος θα είναι άραγε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κατερίνα Καραβάτου: Αυτό θα είναι το πρόσωπο - έκπληξη που συμπληρώνει την ομάδα της

Την Κατερίνα Καραβάτου στην φετινή τηλεοπτική σεζόν θα την δούμε σε διαφορετική τηλεοπτική στέγη καθώς η ίδια αποφάσισε πως είχε έρθει η μεγάλη ώρα για καινούργιες αλλαγές όχι μόνο στα προσωπικά της αλλά και στα επαγγελματικά της.

Η γνωστή παρουσιάστρια από εδώ και πέρα βρίσκεται στο μεγάλο κανάλι του MEGA και εννοείται η ίδια περιμένει πως και πως την ώρα θα που θα ξεκινήσει και πάλι. Μάλιστα, στο πλευρό της θα έχει και άτομα με τα οποία έχει συνεργαστεί παλιότερα.

Πιο συγκεκριμένα, πέρα από τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, δίπλα της θα έχει την Μαρία Ηλιάκη ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει πρόκειται να δούμε και τον Βασίλη Βλάχο στο πλευρό της παρουσιάστριας.

Δείτε παρακάτω το νέο πρόσωπο έκπληξη

Νέο πρόσωπο έκπληξη δίπλα στην Κατερίνα Καραβάτου

Οι δηλώσεις της Μαρίας Ηλιάκη για την πρόταση που δέχτηκε από την Κατερίνα Καραβάτου

Για την πρόταση που δέχτηκε από την Κατερίνα Καραβάτου να συμμετέχει στην νέα της εκπομπή στο MEGA μίλησε για πρώτη φορά η Μαρία Ηλιάκη στην εφημερίδα Real Life και στην Νίκη Κώτσου.

Πως να ονομάσω την επιστροφή σου στην τηλεόραση τέσσερα χρόνια μετά; «Η τύχη του μωρού»;

Όχι, αυτό ήταν το «θέλω της Καραβάτου»! Το είχαμε συζητήσει πολλές φορές απ’ έξω – απ’ έξω, αλλά δεν φανταζόμουν ότι θα γινόταν τόσο γρήγορα. Δεν φανταζόμουν ότι θα γινόταν τώρα. Είναι, όμως, ωραίες οι συνθήκες. Είναι το MEGA, είναι το Σαββατοκύριακο, που για εμένα είναι αρκετά σημαντικό γιατί θα μπορώ τις καθημερινές να είμαι με το παιδί.

Στενό μαρκάρισμα από την Κατερίνα, λοιπόν…

Το ήθελε πολύ. Δεν με ρώτησε! Μου είπε απλά ότι θα το κάνουμε μαζί.

Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκες; Επιστροφή στα παλιά;

Αυτό δεν το σκέφτηκα καθόλου, γιατί από τότε έχουν περάσει αρκετά χρόνια και είμαστε και οι δύο τελείως διαφορετικοί άνθρωποι πια. Σκέφτηκα τι ωραία που θα είναι με έναν άνθρωπο που τον ξέρω τόσο καλά, που ξέρω ότι δεν θα δημιουργήσουμε πρόβλημα η μία στην άλλη. Η Κατερίνα δεν είναι άνθρωπος της ίντριγκας, είμαι πολύ σίγουρη για εκείνη και συνεργαζόμαστε πολύ ωραία, με πολλή όρεξη. Ενώ διαφέρουμε πάρα πολύ σε κάποια πράγματα, σε άλλα σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο.

Σου έλειψε η τηλεόραση;

Ίσως να μου έλειπε αυτό το δημιουργικό που βγάζεις πάνω στη δουλειά. Οι συσκέψεις, οι ομάδες, αυτά μου λείπουν. Εμένα αυτή είναι η δουλειά μου. Εδώ και περίπου 18 χρόνια η δουλειά μου είναι αυτή. Είναι μια καθημερινότητα η οποία, κάποιες φορές, μου έλειπε. Αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό ώστε να αισθάνομαι ότι είμαι δυστυχισμένη εκτός τηλεόρασης. Δεν παύει, όμως, να είναι μια δουλειά την οποία κάνεις για χρόνια, βιοπορίζεσαι από αυτήν και είναι κάτι που το έχεις διαλέξει.

Μαρία Ηλιάκη μιλάει πρώτη φορά για την πρόταση που δέχθηκε από την Καραβάτου