Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έτσι ξεπερνά τον χωρισμό του ο Κρατερός Κατσούλης

Η υπέροχη ανάρτησή του

Έτσι ξεπερνά τον χωρισμό του ο Κρατερός Κατσούλης
News 04.09.2021 11:22
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το καλοκαίρι που πέρασε δεν ήταν καθόλου εύκολο για τον Κρατερό Κατσούλη, μιας και πριν από λίγες εβδομάδες ανακοίνωσε και επίσημα τον χωρισμό του με την επί χρόνια σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής έχει πάρει την απόφαση να προχωρήσει τη ζωή του και να κάνει μία νέα αρχή.

Τον τελευταίο καιρό, από τη μέρα της αποχώρησής του από την εκπομπή Στην Φωλιά των ΚουΚου, ο Κρατερός Κατσούλης έχει ξεκινήσει εντατικά τα γυρίσματα για την ταινία «Σμύρνη μου Αγαπημένη», στην οποία συμμετέχει.

Το καλοκαίρι του βέβαια το πέρασε και με έναν άλλο τρόπο, αφού αποφάσισε να αφήσει πίσω του την ιστορία του χωρισμού και να καταπιαστεί με τη δουλειά του. Έτσι αφοσιώθηκε στο Summer Camp που έχει, από το οποίο έκανε και μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram πριν από μερικές ώρες.

Η ανάρτηση του Κρατερού Κατσούλη

Κρατερός Κατσούλης χωρισμός Καραβάτου

Προχώρησαν σε νέες σχέσεις μετά το χωρισμό Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης;

Πριν από λίγες ημέρες σαν "βόμβα" έσκασε η ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη προς προχώρησαν στη λύση του γάμου τους. Όπως ανέφερε το ζευγάρι μπορεί να προσπάθησαν πολύ να καταφέρουν να λύσουν τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί δεν τα κατάφερα. Μπορεί βέβαια να χώρισαν ωστόσο, πάντα θα τους ενώνουν τα δυο τους παιδιά, η Αέλια και ο Αρίωνας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog τα προβλήματα ανάμεσα τους ξεκίνησαν πριν από περίπου 2 χρόνια και από τότε "πάλευαν" να κρατήσουν το γάμο τους ζωντανό. Οι τσακωμοί όμως με το πέρασμα του καιρού ήταν πιο έντονοι, με αποτέλεσμα να προχωρήσουν σε διαζύγιο.

Όπως μάλιστα έχει γίνει γνωστό, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης έχουν χωρίσει εδώ και αρκετούς μήνες, ωστόσο, δεν ήθελαν να ανακοινώσουν κάτι, τόσο για να προστατεύσουν τα παιδιά τους, όσο και τους ίδιους τους τους εαυτούς.

Τα διάφορα δημοσιεύματα μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους είναι πολλά. Τώρα το περιοδικό CIAO αναφέρει σε ρεπορτάζ του πως τόσο η Κατερίνα Καραβάτου, όσο και ο Κρατερός Κατσούλης έχουν γυρίσει οριστική σελίδα στην προσωπική τους ζωή. Στη ζωή τουλάχιστον τους ενός έχει μπει τρίτο πρόσωπο που τον ή την βοηθά να περνά ομορφότερα αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Αν λοιπόν το εν λόγω ρεπορτάζ του περιοδικού ισχύει, ο καιρός θα δείξει! Πάντως να σημειώσουμε πως και η παρουσιάστρια, αλλά και ο ηθοποιός είναι άνθρωποι που κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ποτέ δεν έχουν δώσει τροφή για σχολιασμό. Η προστασία των παιδιών τους είναι και θα είναι πάνω από όλα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το YOU η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης επισκέφθηκαν παιδοψυχολόγο για τα σταδιακά βήματα που θα ακολουθούσαν στην συμπεριφορά και τον τρόπο που θα αντιμετώπιζαν τις όποιες αντιδράσεις των παιδιών τους.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βυθισμένος στη θλίψη ο Κρατερός Κατσούλης

Η πρώτη ανάρτηση της Κατερίνας Καραβάτου μετά τον χωρισμό της από τον Κρατερό Κατσούλη

Share