Open Weekend: Δεύτερη πρεμιέρα για την Ελένη Τσολάκη στο Open

Η εντυπωσιακή έναρξη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Open Weekend: Δεύτερη πρεμιέρα για την Ελένη Τσολάκη στο Open

Μετά το τέλος της εκπομπής Καλοκαίρι Not, η Ελένη Τσολάκη έκανε ξανά πρεμιέρα στο Open, με την εκπομπή Open Weekend. Άκρως ανανεωμένη, η παρουσιάστρια είπε "καλημέρα" στους τηλεθεατές και καλωσόρισε τους συνεργάτες της.

Λάμπρος Κωνσταντάρας, τη Μαρία Φραγκάκη, Δημήτρης Μηλιόγλου και Βασίλης Αναστασόπουλος θα βρίσκονται στο πλευρό της κάθε Σαββατοκύριακο.

«Καλημέρα και καλό μας Σαββατοκύριακο, ξεκινήσαμε. Είμαστε εδώ σε ένα καινούργιο ραντεβού, αλλά με την ίδια αγάπη, όρεξη και χαμόγελο που είχαμε όταν αποχαιρετιστήκαμε το καλοκαίρι. Δεν πάει πολύς καιρός. Δε θα πω πολλά. Τα λόγια είναι περιττά. Έχω φανταστική παρέα. Έχω τα φιλαράκια μου. Να τα υποδεχτούμε παρακαλώ» είπε η Ελένη Τσολάκη.

Βίντεο από την πρεμιέρα της Ελένης Τσολάκη

Η άτυπη συμφωνία που έκαναν Τσολάκη - Πετρουλάκη

Σε δηλώσεις που έκανε στις κάμερες, λίγο πριν την πρεμιέρα, έκανε και μια αποκάλυψη για τον σύζυγό της, Παύλο Πετρουλάκη και για συμφωνία που είχαν κάνει πριν επιστρέψει στην τηλεόραση.

«Δεν ήταν καλοκαίρι αυτό με όλα αυτά που συνέβησαν. Δεν μπορούσαμε να το χαρούμε. Θέλω να σκέφτομαι αισιόδοξα. Επειδή εγώ έκατσα έναν χρόνο, δηλαδή ήμουν στο σπίτι και δε δούλευα… Οπότε και ξεκουράστηκα και είχαμε τον χρόνο και για τους δύο μας, οπότε ήταν όλα καλά.

Οπότε όταν ξεκίνησα να δουλεύω ήταν σαν μια άτυπη συμφωνία, ότι πρέπει να το κάνω όλο αυτό γιατί αγαπώ τη δουλειά μου και ήταν και μία πρόταση που ήθελα πάρα πολύ.

Στα κανάλια σου γίνεται μία πρόταση, την αποδέχεσαι, το συζητάς και από εκεί και πέρα είμαστε επαγγελματίες και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε» εξήγησε η Ελένη Τσολάκη.