Στο φινάλε του Καλοκαίρι Not η Ελένη Τσολάκη ανακοίνωσε το νέο της βήμα στο OPEN

«Πολύ σημαντικό restart στη ζωή μου....»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στο φινάλε του Καλοκαίρι Not η Ελένη Τσολάκη ανακοίνωσε το νέο της βήμα στο OPEN

Αυλαία έριξε η εκπομπή Καλοκαίρι Not, με την Ελένη Τσολάκη να αποχαιρετά τους τηλεθεατές της και να ανακοινώνει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα. Με τους συνεργάτες της στο πλευρό της, ευχαρίστησε όλους όσους την στήριξαν στο OPEN και ανανέωσε το ραντεβού της.

Όπως αποκάλυψε, σε πολύ λίγες ημέρες θα βρίσκεται και πάλι στην τηλεόραση, αυτή τη φορά όμως στη ζώνη του Σαββατοκύριακου με νέους συνεργάτες.

Τα λόγια της Τσολάκη στο Καλοκάιρι Not

«Πριν δύο μήνες ξεκινήσαμε με αυτή τη γλυκιά αγωνία και προσμονή για το τι ερχόταν μπροστά μας, τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Κάθε αρχή κρύβει τις δικές της δυσκολίες και έχει τα δικά της μονοπάτια που δεν τα ξέρεις και σε τρομάζουν. Ένα ταξίδι που είχε απ’ όλα. Η σκέψη για αυτή την εκπομπή ήταν να είναι τελείως διαφορετική. Ξεκινήσαμε να κάνουμε μια ψυχαγωγική εκπομπή, με κέφι, χαρά, διασκέδαση.

Ό,τι έχετε συνηθίσει να βλέπετε τα πρωινά σας στην τηλεόραση. Η επικαιρότητα ήταν αυτή που μας άλλαξε τα σχέδια και είχε τον πρωταρχικό και τον κυρίαρχο λόγο στις ζωές μας. Αυτό έκανε και εμάς να ξεπεράσουμε πολλές φορές τον εαυτό μας, τον πήχη που είχαμε βάλει.

Με έβαλε να μπω σε μονοπάτια που δεν ήξερα και η αλήθεια είναι ότι το χάρηκα πάρα πολύ, γιατί μου άνοιξε ένα κεφάλαιο μέσα μου και αισθάνθηκα πως με τη βοήθεια των ανθρώπων εδώ, καταφέραμε να το ανοίξουμε μαζί. Αυτή η βοήθεια για μένα ήταν καθοριστική και καταλυτική.

Ευχαριστώ πολύ όλους, έναν-έναν ξεχωριστά και όλους μαζί γιατί ήταν ένα πολύ σημαντικό restart στη ζωή μου. Ελπίζω να γίναμε και η δική σας παρέα. Αυτό προσπαθήσαμε και αυτό ήταν το μέλημα μας τους τελευταίους δύο μήνες. Το βασικό συστατικό αυτής της εκπομπής ήταν η αγάπη. Περάσαμε δύο δύσκολους μήνες, οι ειδήσεις που έπρεπε να σας μεταδώσουμε δεν ήταν ευχάριστες, αλλά προσπαθήσουμε να προσφέρουμε μια αισιοδοξία, μια νότα μιας μικρής χαράς, όσο μπορούσαμε…» είπε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Τσολάκη.

Ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής η Ελένη Τσολάκη

Σε ένα απίστευτο ξέσπασμα προχώρησε μέσα από τη σημερινή της εκπομπή η Ελένη Τσολάκη, η οποία θέλησε να μιλήσει για το απαράδεκτο σχόλιο που έκανε κάποιος για την υγεία του Νίκου Χαρδαλιά, αναγκάζοντας την κόρη του να του απαντήσει.

Η Ελένη Τσολάκη μίλησε με πολύ αυστηρά λόγια για όλα αυτά τα αρνητικά σχόλια που γράφονται ανά καιρούς στα social media και τόνισε πως πλέον δεν βάζει κανείς όρια.

«Το διάβασα το πρωί και πραγματικά προσπάθησα για λίγα λεπτά να φέρω τον εαυτό μου στη θέση αυτού του κοριτσιού. Πραγματικά αισθάνθηκα πάρα πολλή ντροπή, πάρα πολύ άσχημα και θυμό. Σε αυτό το ίντερνετ έχουμε ξεχάσει να βάζουμε το όριο.

Πού τελειώνει η ανθρωπιά και πού ξεκινάει η πλάκα, που είναι το fake news, που μπορείς να πεις κάτι και να είναι απλά ένα σχόλιο. Τα σχόλια που γράφουμε τα διαβάζουν άνθρωποι, ψυχές, παιδιά, γονείς… Πώς είναι η κατάσταση αυτών των ανθρώπων που τα διαβάζουν;», είπε η παρουσιάστρια.

Από τη μεριά του, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σχολίασε: «Υπάρχουν πάρα πολλοί “άρρωστοι” και ηλίθιοι στο διαδίκτυο. Δεν πρέπει να τους δίνουμε σημασία. Η… γιατρειά σε αυτό είναι η αναισθησία. Δεν χρειάζεται να δίνεις σημασία σε αυτές τις ηλίθιες απόψεις. Υπάρχει μια δεξαμενή τεράστιας κακίας, ας μην της δίνουμε σημασία».

Ελένη Τσολάκη Νίκος Χαρδαλιάς