Η τρυφερή κίνηση του Θοδωρή Μαραντίνη για την Σίσσυ Χρηστίδου

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η τρυφερή κίνηση του Θοδωρή Μαραντίνη για την Σίσσυ Χρηστίδου

Πρεμιέρα στο MEGA έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου και ήταν άκρως ανανεωμένη, έχοντας στο πλευρό της τους παλιούς της συνεργάτες μπροστά από τις κάμερες, αλλά και ένα νέο μέλος. Ωστόσο, πολλά ήταν τα αγαπημένα της πρόσωπα που την στήριξαν και μέσω αναρτήσεων. Ανάμεσα τους o πρώην σύζυγός της και πατέρας των παιδιών της, Θοδωρής Μαραντίνης. Το ζευγάρι μπορεί να έχει χωρίσει, ωστόσο, διατηρεί άψογες σχέσεις.

Με αφορμή λοιπόν την πρεμιέρα του «Χαμογέλα και πάλι» ο τραγουδιστής θέλησε να στείλει τις ευχές του σε όλη την ομάδα, αναρτώντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το trailer της εκπομπής.

Η ανάρτηση του Μαραντίνη για την Χρηστίδου

Η τρυφερή κίνηση του Θοδωρή Μαραντίνη για την Σίσσυ Χρηστίδου και την πρεμιέρα της

Το συμβαίνει ανάμεσα σε Μαραντίνη - Χρηστίδου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει σε κάποιες φήμες που έχουν κυκλοφορήσει, οι οποίες αναφέρουν πως έχει σταματήσει να ακολουθεί τη Σίσσυ Χρηστίδου στο Instagram.

Ο τραγουδιστής εξεπλάγην μόλις το άκουσε και διέψευσε την είδηση ενώ τόνισε πως του φαίνεται τελείως ανούσια όλη η ιστορία με τα follows και τα unfollow στα social media.

Στη συνέχεια βέβαια, η Φωτεινή Πετρόγιαννη σχολίασε πως ο Θοδωρής Μαραντίνης δεν ακολουθούσε τη Σίσσυ αλλά την έκανε follow αμέσως μετά τις δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής.

«Κάναμε όπως πάντα τα γενέθλια του μικρού μαζί, πήγα και με τα παιδιά μου στην Τήνο. Δεν ακολουθώ εγώ τη Σίσσυ; Δεν νομίζω, την ακολουθώ. Φυσικά και την ακολουθώ, έχουμε κάνει παιδιά μαζί, δε θα την ακολουθώ στο Instagram; Δεν υπάρχει λόγος να μην την ακολουθώ», είπε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.