Καλύτερα δεν γίνεται: Αυτοί θα είναι οι καλεσμένοι της Κυριακής 12/9

Ποιους θα δούμε στην πρεμιέρα;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Καλύτερα δεν γίνεται: Αυτοί θα είναι οι καλεσμένοι της Κυριακής 12/9

Το Καλύτερα δεν γίνεται επέστρεψε και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την συχνότητα του Alpha. Η Ναταλία Γερμανού ήταν και πάλι στο τιμόνι της παρουσίασης με τους συναδέλφους της εννοείται στο πλευρό της.

Και φέτος λοιπόν στην εκπομπή θα έχουν διάφορους καλεσμένους. Πιο συγκεκριμένα και μετά από την σημερινή πρεμιέρα, την Κυριακή αναμένεται να βρεθεί στο πλατό της εκπομπής η πρωταγωνίστρια της νέας δραματικής ερωτικής σειράς του Alpha, «Σασμός», Μαρία Τζομπανάκη.

Από την άλλη θα είναι το διεθνούς φήμης μοντέλο και coach του GNTM Γιώργος Καράβας, όπου πρόκειται να κάνει πρεμιέρα επίσης την Κυριακή.

Καλύτερα δεν γίνεται: Λαμπερή πρεμιέρα για την Ναταλία Γερμανού στον ALPHA

Η Ναταλία Γερμανού επέστρεψε με την εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” για τέταρτη τηλεοπτική σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Άκρως ανανεωμένη και λαμπερή υποδέχτηκε τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της στο πλατό.

Στην έναρξη η παρουσιάστρια δήλωσε πολύ αγχωμένη αλλά και χαρούμενη που κάθε Σαββατοκύριακο θα μεταφέρει όλα τα νέα της επικαιρότητας.

«Είναι αλήθεια, είναι γεγονός, ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Καλώς ήρθατε στο “Καλύτερα δε γίνεται” για 4η σεζόν. Η καρδιά μου; Την ακούτε; Αισθάνομαι τεράστια χαρά που σας ξαναβρίσκω. Θέλω να μοιραστούμε τη χρονιά με τα ωραία της και μη, με γέλια και χαρές και στεναχώριες, τα πάντα όλα. Εσείς κι εμείς είμαστε ένα. Τα παιδιά είναι πανέτοιμα. Καλωσορίζω το νέο μέλος της παρέας αυτή, από την ενημέρωση να βουτήξει στα δύσκολα νερά της ψυχαγωγίας, τον Δημήτρη Πανόπουλο», ανέφερε η Ναταλία Γερμανού στα πρώτα της λόγια.

Βίντεο από την πρεμιέρα της Ναταλίας Γερμανού