Dancing With The Stars: Αυτοί είναι οι 16 παίκτες - Έτοιμοι να χορέψουν!

Αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 10 Οκτωβρίου.

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Dancing With The Stars: Αυτοί είναι οι 16 παίκτες - Έτοιμοι να χορέψουν!

Το Dancing With The Stars επιστρέφει και πάλι μέσα από τις οθόνες μας στον σταθμό στου Star. Μάλιστα, στο τιμόνι της παρουσίασης θα είναι η Βίκυ Καγιά η οποία αποχώρησε από το πρόγραμμα GNTM.

Ο χορευτικός διαγωνισμός έρχεται πιο ανανεωμένος από ποτέ καθώς ακόμη και η κριτική επιτροπή θα απαρτίζεται από πρόσωπα τα οποία έχουν σχέση με τον χορό. Μάλιστα, οι 16 παίκτες που θα μπουν βγήκαν στην φόρα.

Μαζί με τους 16 παίκτες, μαζί τους θα είναι και οι χορογράφοι οι οποίοι θα προσπαθήσουν να εντυπωσιάσουν προκειμένου να κερδίσουν στον χορευτικό διαγωνισμό.

Δείτε παρακάτω τους 16 παίκτες του Dancing With The Stars

Βασιλική Μιλλούση
Γιάννης Δρυμωνάκος
Τζώρτζια Γεωργίου
Σταύρος Βαρθαλίτης
Μπέσσυ Αργυράκη
Καλομοίρα
Χριστίνα Βραχάλη
Έντουαρντ Στεργίου
Μαριάννα Γεωργαντή
Πάνος Γιαννακόπουλος
Ρεγγίνα Μακέδου
Τάσος Παλαντζίδης
Μάρα Μεϊμαρίδη
Έλενα Τσαγκρινού
Λευτέρης Μητσόπουλος
Δημήτρης Κοκονίδης (ντράμερ Onirama)

«Η Βίκυ Καγιά θα αποθεώσει το Dancing With the Stars»

Η Δούκισσα Νομικού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων σχολίασε και την Βίκυ Καγιά, η οποία μετά την απομάκρυνσή της από το GNTM, θα αναλάβει την παρουσίαση του Dancing with the Stars, το οποίο παλαιότερα παρουσίαζε η ίδια.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια σχολίασε πως το πρότζεκτ αυτό ταιριάζει «γάντι» στην Βίκυ Καγιά και πως είναι βέβαιη ότι θα το αποθεώσει, ενώ την ίδια στιγμή μίλησε και για το δικό της τηλεοπτικό μέλλον και τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που επιστρέφει το Dancing with the Stars. Είναι ένα project που έχω αγαπήσει και εγώ πάρα πολύ. Είναι πολύ πετυχημένο και η Βίκυ Καγιά πιστεύω πως θα το αποθεώσει. Της ταιριάζει γάντι», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στο δικό της τηλεοπτικό μέλλον αποκάλυψε πως βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ για του χρόνου ωστόσο ακόμα είναι πολύ νωρίς.