Λεωνίδας Κακούρης: Η έκπληξη γενεθλίων στα γυρίσματα της σειράς

Έμεινε άφωνος!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Λεωνίδας Κακούρης: Η έκπληξη γενεθλίων στα γυρίσματα της σειράς

Ο Λεωνίδας Κακούρης πλέει σε πελάγη ευτυχίας μιας και η σημερινή ημέρα για εκείνος είναι αρκετά ιδιαίτερη μιας και σήμερα έχει γενέθλια. Βέβαια, οι προετοιμασίες είναι πολλές για τα γυρίσματα της σειράς «Άγριες Μέλισσες» όπου εκεί υποδύεται τον Δούκα Σεβαστό.

Έτσι, το μεσημέρι του Σαββάτου ο γνωστός ηθοποιός μαζί με τους υπόλοιπους ηθοποιούς της σειράς ήταν στην επίσημη φωτογράφιση. Βέβαια, οι συνάδελφοί του είχαν άλλα πλάνα στο νου τους καθώς του ετοίμασαν μια τρυφερή έκπληξη.

Όσο ο Λεωνίδας Κακούρης φωτογραφιζόταν, από την πλαϊνή πόρτα έμπαιναν οι συμπρωταγωνιστές του με μία τούρτα τραγουδώντας το «happy birthday». Ο Λεωνίδας Κακούρης ξαφνιασμένος υποκλίθηκε μπροστά τους και τους ευχαρίστησε.

Δείτε παρακάτω την αντίδραση του Λεωνίδα Κακούρη

Άγριες Μέλισσες - Κακούρης: «Στην τρίτη σεζόν ο Δούκας θα έρθει αντιμέτωπος με...»

«Βγήκε όλο το άχτι και το απωθημένο. Έπεσε από τον θρόνο του, ένας άνθρωπος που έχει προκαλέσει πολύ πόνο. Η ζωή τον ξεπληρώνει με το ίδιο νόμισμα. Περιμένω με ανυπομονησία την επόμενη έκπληξη από την καταπληκτική ομάδα των σεναριογράφων που μας εκπλήσσει όλους και πρώτα πρώτα εμάς.

Είναι αναμενόμενο να συνεργαστώ με τη Χούντα, όμως ο Δούκας δεν είναι προβλέψιμος άνθρωπος. Πιστεύω θα συνεργαστεί για τα λεφτά μόνο, από εκεί και πέρα ο κώδικάς του είναι συγκεκριμένος. Μην ξεχνάτε ότι έχει χάσει άλλα δύο αδέρφια. Κουβαλούσε τύψεις για τον θάνατο του αδελφού του μια ζωή. Μπορείς να του δικαιολογήσεις πολλά.

Θα βρει τρόπο να συνεχίσει τη ζωή του, είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Δούκας. Θα έρθει αντιμέτωπος με τα παιδιά του και τον ανθρώπινο χαρακτήρα του.

Το φινάλε το είδα με μεγάλη συγκίνηση. Οι Άγριες Μέλισσες ήταν ένας καθημερινός μαραθώνιος και χαίρομαι για την απήχησή τους», είπε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κακούρης.