Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ανατροπή με την πρεμιέρα των Άγριων Μελισσών - Θα βγει νωρίτερα στον αέρα

Αλλαγή της τελευταίας στιγμής

Ανατροπή με την πρεμιέρα των Άγριων Μελισσών - Θα βγει νωρίτερα στον αέρα
TV24 07.09.2021 10:50
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Για την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου ήταν προγραμματισμένη η πρεμιέρα του τρίτου κύκλου των Άγριων Μελισσών. Ωστόσο, προέκυψαν κάποιες αλλαγές.

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 επιθυμούσαν να ξεκινήσει τελευταία η εν λόγω σειρά ωστόσο η πρεμιέρα πρόκειται τελικά να γίνει την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου στις 10 το βράδυ.

Οι μέρες και οι ώρες θα συνεχίζουν κανονικά με τις ίδιες που ίσχυαν και πέρσι δηλάδή από Δευτέρα ως Πέμπτη στις 22:00, ωστόσο φέτος ο ανταγωνισμένος θα είναι πολύ υψηλότερος, μιας και παίζονται η Γη της Ελιάς αλλά και ο Σασμός.

Ωστόσο, τα σκηνικά πρόκειται να αλλάξουν, μιας και τα γυρίσματα δεν έγιναν μόνο στο Διαφάνι αλλά και στην Λέρο.

Άγριες Μέλισσες πρεμιέρα

Πτώμα στο Διαφάνι από το πρώτο επεισόδιο

Σοκαριστικές φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες. Και αυτό γιατό από το πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου της σειράς ένα πτώμα θα αναστατώσει το Διαφάνι και αυτό δεν είναι άλλο από το πτώμα του Λούβαρη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ένας άνθρωπος που έχασε τη ζωή του από τους Σεβαστούς και τους Μεγαρίτες ζητά δικαιοσύνη από τον ουρανό, ενώ αδίστακτα πρόκειται να είναι και τα σχέδια του Ακύλα.

Ο θάνατος του έντιμου εισαγγελέα Αλέξη Γραμματικού θα απασχολήσει τους τηλεθεατές και στον τρίτο κύκλο της σειράς. Τι και αν έφυγε άδικα, στο όνομά του και στη θυσία του πολλοί θα αλλάξουν τις ζωές τους. Η Πηνελόπη, η οποία θα σπουδάσει Νομική στο Παρίσι, θα γυρίσει και θα ψάχνει τον φονιά του άντρα της. Η τιμωρία αργά ή γρήγορα, θα χτυπήσει την πόρτα και η θεία δίκη θα φανεί στις Άγριες Μέλισσες. Η κόρη του Δούκα Σεβαστού, λοιπόν, επιστρέφει στην Ελλάδα και αρχίζει την πρακτική της σε ένα δικηγορικό γραφείο.

 Άγριες Μέλισσες εξελίξεις

Μια είδηση σκάει σαν βόμβα και ταράζει την ίδια και τους γύρω της. Το πτώμα του Λούβαρη εντοπίζεται. Αγρότες το βρίσκουν σε ένα χωράφι θαμμένο. Τότε είναι που η πρωταγωνίστρια στις Άγριες Μέλισσες ανοίγει ξανά τον φάκελο του Γραμματικού και του συναδέλφου του Ανδρεάδη.

Να θυμίσουμε ότι ο Λούβαρης είχε δει τον Δούκα στον χώρο όπου ο Θέμελης έχασε τη ζωή του, στο εργοστάσιο και είχε αποφασίσει να μιλήσει στον Γραμματικό, αφού ο δεύτερος θα τον φυγάδευσε αυτόν και την οικογένειά του σε ασφαλές μέρος. Κανείς, όμως, δεν έζησε εκείνο το βράδυ στις Άγριες Μέλισσες.

Οι Σεβαστοί θα καταφέρουν να χρησιμοποιήσουν ένα πολύ καλό άλλοθι σχετικά με το πού βρίσκονταν το βράδυ για να μην καταλήξουν στα δικαστήρια και τη φυλακή. Η Πηνελόπη, μόλις αντιλαμβάνεται πως ο Μελέτης εμπλέκεται σε αυτήν την υπόθεση, θα δώσει τέλος στα όποια συναισθήματα είχε για εκείνον.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγριες Μέλισσες - Νέα επεισόδια: Άγριος χωρισμός για Ελένη και Λάμπρο

Άγριες Μέλισσες: Αυτός θα είναι ο ρόλος του παπά - Γρηγόρη στην σειρά

Share