Όλγα Κεφαλογιάννη: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο - Οι αναρτήσεις στο Instagram

Έξι ημέρες μετά τη γέννηση των διδύμων

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Όλγα Κεφαλογιάννη: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο - Οι αναρτήσεις στο Instagram

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας διανύει η Όλγα Κεφαλογιάννη, καθώς πριν από 6 ημέρες, έφερε στον κόσμο τα δίδυμα μωράκια της, ολοκληρώνοντας έτσι την οικογενειακή της ευτυχία με τον σύζυγό της, Μίνω Μάτσα.

Σήμερα λοιπόν 12/9, η πολιτικός και δικηγόρος πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και έκανε τις πρώτες αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με φωτογραφίες από το δωμάτιο όπου έμενε.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Όλγας Κεφαλογιάννη μετά το εξιτήριο

«Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους ανθρώπους του μαιευτηρίου, ιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό, εργαζόμενους/νες που στάθηκαν δίπλα μας όλες αυτές τις ημέρες. Στην προσμονή αλλά και στην απόλυτη χαρά μας, με διακριτικότητα, επαγγελματισμό και ευαισθησία, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό!» έγραψε χαρακτηριστικά η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Οι πρώτες δηλώσεις της Όλγας Κεφαλογιάννη μετά την γέννηση των διδύμων

«Είμαι πολύ συγκινημένη που μου δόθηκε αυτή η ευλογία και εύχομαι μέσα από την σε κάθε γυναίκα που θέλει να γίνει μητέρα να τα καταφέρει.

Τα διδυμάκια μας γεννήθηκαν την ημέρα των γενεθλίων του Μίνου είναι δύο γλυκύτατα παρθενάκια! Του είχα υποσχεθεί πως θα ήταν το δώρο μου για τα γενέθλια του και πράγματι έτσι έγινε.

Παρόλο που στις δίδυμες κυήσεις δύσκολα συμπληρώνει μια γυναίκα τις 37 εβδομάδες, τελικά τα κατάφερα. Το αγοράκι μας μοιάζει στον Μίνω και το κοριτσάκι μοιάζει σε μένα».

Λίγα λόγια για την Όλγα Κεφαλογιάννη

Γεννήθηκε στις 29 Απριλίου 1975 στην Αθήνα και είναι η μεγαλύτερη από τις τρεις κόρες του πρώην βουλευτή και υπουργού Ιωάννη Κεφαλογιάννη και της δικηγόρου Ελένης Βαρδινογιάννη.

Αποφοίτησε το 1992 από το Κολλέγιο Αθηνών και στη συνέχεια σπούδασε νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έπειτα πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές πρώτα στον τομέα Εμπορικού Δικαίου και Δικαίου των Επιχειρήσεων στο Βασιλικό Κολλέγιο (King's College) του Πανεπιστημίου του Λονδίνου (1998) και αργότερα στις Διεθνείς Σχέσεις στη Σχολή Fletcher του Πανεπιστημίου Tufts της Βοστώνης (2006). Εκτός από την μητρική της ελληνική, γνωρίζει αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά.

Είναι δικηγόρος Αθηνών από το 1999. Έχει εργαστεί σε δικηγορικά γραφεία της Αθήνας και της Νέας Υόρκης και στη Νομική Υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ενώ διετέλεσε για μια διετία ειδική συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή σε νομικά θέματ . Το 2004 προέβη στην ίδρυση του Κέντρου Έρευνας και Ανάπτυξης Ρεθύμνου.