Ναταλία Γερμανού: «Κάθε φορά που μιλάω για το σύντροφό μου λέω άλλο όνομα, και...»

Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού: «Κάθε φορά που μιλάω για το σύντροφό μου λέω άλλο όνομα, και...»

Δηλώσεις στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι έκανε η Ναταλία Γερμανού, μετά την πρεμιέρα του Καλύτερα δεν γίνεται στον ALPHA που πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 11/9. Η παρουσιάστρια μίλησε τόσο για τη νέα χρονιά, όσο και για τα προσωπικά της.

«Είχα άγχος στην πρεμιέρα. Σε κάθε πρεμιέρα έχω άγχος. Ο Δημήτρης Πανόπουλος ήρθε, ο Κώστας Τσουρός έφυγε, αλλά πάντα χαιρόμαστε όταν κάποιοι πάνε καλά εκεί που είναι και ξέρω ότι είναι καλά εκεί που πήγε. Ήμουν η πρώτη που μου είπε ότι θα φύγει, από τον Απρίλιο το συζητούσαμε. Με στεναχώρησε που θα έχανα έναν πολύτιμο συνεργάτη, αλλά όταν αγαπάς κάποιον τον αφήνεις να πετάξει. Ο Δημήτρης Πανόπουλος είναι εξαιρετικός και είναι πολύ ευχάριστη έκπληξη το πόσο γρήγορα προσαρμόστηκε στην ψυχαγωγία», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ο συναγωνισμός κάνει καλό σε όλους μας, μας ωθεί στο να κάνουμε καλύτερα τη δουλειά μας. Η Μαρία Ηλιάκη και η Κατερίνα Καραβάτου είναι φίλες μου. Η Ελένη Μενεγάκη κάνει μια πολυαναμενόμενη επιστροφή. Είναι ξεκάθαρα η νούμερο ένα παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης».

Η αποκάλυψη της Ναταλίας Γερμανού για το σύντροφό της

«Κάθε φορά που μιλάω για το σύντροφό μου λέω άλλο όνομα, και άλλο επάγγελμα. Η ευτυχία μου δεν εξαρτάται από την ύπαρξη ενός συντρόφου. Στην παρούσα φάση είμαι καλά, γιατί είμαι υγιής και έχω μια καλή δουλειά», είπε με χιούμορ.

"Το Πάσχα θα..." - H αποκάλυψη για τη σχέση της

«Ο Δημήτρης Πανόπουλος έρχεται με φόρα. Ο Δημήτρης έχει καλύψει επικίνδυνα ρεπορτάζ και ήρθε η ώρα να μπει στον ακόμα πιο επικίνδυνο χώρο της ψυχαγωγίας» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια για τον νέο της συνεργάτη που πήρε τη θέση του Κώστα Τσουρού στο πάνελ. «Ο ανταγωνισμός με ξετρελαίνει, δε νιώθω ότι ανταγωνίζομαι κανένα αλλά μόνο τον κακό μου εαυτό. Τους συναδέλφους που θα είναι απέναντί μου φέτος τους συμπαθώ και τους εκτιμώ όλους. Πιστεύω ότι ο συναγωνισμός θα μας κάνει όλους καλύτερους» τόνισε η Ναταλία Γερμανού.

Για τον νέο της σύντροφο, η Ναταλία Γερμανού απέφυγε να απαντήσει. «Αυτή τη στιγμή είμαστε σε πρεμιέρα και πρέπει να δώσουμε βαρύτητα στη δουλειά. Θα κάνουμε μία συνέντευξη το Πάσχα και τότε θα στα πω όλα. Είμαι πολύ καλά δόξα τω Θεό» εξομολογήθηκε.