Σούσουρο με την ανάρτηση του MEGA για την Ελένη Μενεγάκη

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σούσουρο με την ανάρτηση του MEGA για την Ελένη Μενεγάκη

Στην τηλεόραση επιστρέφει η Ελένη Μενεγάκη, η για πολλούς "βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης". Έπειτα από ένα χρόνο απουσίας η παρουσιάστρια έρχεται μέσα από την συχνότητα του MEGA στην μεσημεριανή ζώνη του σταθμού της Συγγρού.

Στο πλευρό της θα έχει δυο παλιού συνεργάτες, αλλά και δυο καινούργιου. Ο ένας μάλιστα, είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και ξέσπασε σε κλάματα.

Μια ημέρα πριν την μεγάλη πρεμιέρα που περιμένουν πολλοί πως και πως για να δουν και πάλι την Ελένη Μενεγάκη στην μικρή οθόνη, το MEGA έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram. Αφορμή στάθηκε η αυριανή ημέρα που θα κάνει την έναρξη της εκπομπής της για τη νέα σεζόν.

Η ανάρτηση του MEGA για την Ελένη Μενεγάκη

Η επίσημη ανακοίνωση του MEGA για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη

«Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε. Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 13:30, η «Ελένη» επιστρέφει στο MEGA. Η χαρά επιστρέφει! Η αγάπη επιστρέφει! Η φίλη μας, ο δικός μας άνθρωπος… η Ελένη έρχεται να ομορφύνει τα μεσημέρια μας, να γίνει και πάλι η παρέα μας. Μαζί θα ζούμε αληθινές στιγμές και θα μοιραζόμαστε αληθινά συναισθήματα.

Από τη Δευτέρα και κάθε μεσημέρι, μαζί θα ξεφυλλίζουμε την πιο καλογραμμένη ατζέντα της ημέρας: lifestyle ειδήσεις, αφιερώματα σε προσωπικότητες που απασχολούν την κοινωνία με τη ζωή και τη δράση τους, ιστορίες Ελλήνων που διαπρέπουν στο εξωτερικό, θέματα ψυχολογίας και ιατρικές συμβουλές, ενότητες για μαμάδες και παιδιά, τάσεις της μόδας και tips για μακιγιάζ, «βόλτα» στον κινηματογράφο. Αλλά και γευστικές συνταγές, και αγαπημένοι καλεσμένοι.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει για συνοδοιπόρους την πιο «δυνατή» ομάδα: Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Σάββας Πούμπουρας , Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Δημήτρης Ουγγαρέζος. Απρόβλεπτοι, κεφάτοι και έτοιμοι για σχολιασμό. Την ειδησεογραφία της ημέρας θα παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος. Στην κουζίνα της «Ελένης», ο chef Νικόλας Σακελλαρίου θα φτιάχνει τα πιο νόστιμα πιάτα για το δικό μας τραπέζι.»