Δάκρυσε στον αέρα του MEGA ο Δημήτρης Ουγγαρέζος - «Δεν έχω άλλον, είμαι ολομόναχος»

«Δεν θέλω να είμαι βάρος σε κανέναν...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δάκρυσε στον αέρα του MEGA ο Δημήτρης Ουγγαρέζος - «Δεν έχω άλλον, είμαι ολομόναχος»

Καλεσμένος στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, βρέθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μια ημέρα πριν την πρεμιέρα στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA. Ο παρουσιαστής αρχικά παρακολούθησε ένα βίντεο με όλες τις λεπτομέρειες της ζωή του και στη συνέχεια παίρνοντας το λόγο "λύγισε".

Όταν μίλησε για την απώλεια των γονιών του, η ατμόσφαιρα φορτίστηκε αρκετά με τον ίδιο να συγκινείται, αλλά και την Σίσσυ Χρηστίδου να είναι στα όρια για να δακρύσει.

Η εξομολόγηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου

«Εκείνη την περίοδο ήταν σκοτάδι. Δηλαδή, αν έφευγα, θα… ξέφευγα. Στη δουλειά έβρισκα ξανά τον εαυτό μου. Η δουλειά είναι το μόνο πράγμα που νιώθω ότι κάνω καλά. Αν με ρωτήσεις, δεν οδηγώ καλά, δεν είμαι καλός στα αθλήματα, με τις κοπέλες δεν ξέρω πώς είμαι. Στη δουλειά βρίσκω έναν Δημήτρη που μ’ αρέσει. Και είπε ότι πρέπει να γυρίσω στο Πρωινό άμεσα, γιατί δεν ήξερα τι θα γίνει αν περάσω απέναντι».

«Εκείνη την περίοδο ήταν σκοτάδι. Δηλαδή, αν έφευγα, θα… ξέφευγα. Στη δουλειά έβρισκα ξανά τον εαυτό μου. Η δουλειά είναι το μόνο πράγμα που νιώθω ότι κάνω καλά. Αν με ρωτήσεις, δεν οδηγώ καλά, δεν είμαι καλός στα αθλήματα, με τις κοπέλες δεν ξέρω πώς είμαι. Στη δουλειά βρίσκω έναν Δημήτρη που μ’ αρέσει. Και είπε ότι πρέπει να γυρίσω στο Πρωινό άμεσα, γιατί δεν ήξερα τι θα γίνει αν περάσω απέναντι», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με δάκρυα στα μάτια.

Σε νέα τηλεοπτική στέγη το The Mappes Show - Η αποκάλυψη του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Μετά από 15 σχεδόν ολόκληρα χρόνια, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποχαιρετά οριστικά τον Ρυθμό 9,49, μια είδηση που σας κάναμε εμείς πρώτοι γνωστή μέσα από το Youweekly.gr. Μάλιστα, ο ίδιος ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός επιβεβίωσε την είδηση.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος προχώρησε σε μια ανάρτηση μέσα από το Facebook, μοιράζοντας με τους διαδικτυακούς του φίλους τις σκέψεις του, με το αντίο του να συγκινεί.

Μάλιστα, λίγο αργότερα, ο ίδιος έκανε μια νέα ανάρτηση, στην οποία μαρτυρά πως οι The Mappes Show πρόκειται να έχουν μια νέα τηλεοπτική στέγη. Στην λεζάντα έγραψε συγκεκριμένα:

«Mappes Show Alert: Έφυγαν οι Μάππες. Ψάξε στις συχνότητες, βρες τους και γράψ’το σε σχολιο από κάτω. Bonus, οι μουσικάρες που θα ακούς ενδιάμεσα… (Οι πρωτοι 10 που θα απαντησουν σωστα θα κερδισουν απο μια συμβουλη του Δημητρη σε ινμποξ)».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, η εν λόγω ραδιοφωνική εκπομπή μετακομίζει σε ένα νέο ραδιόφωνο που ανήκει στον Όμιλο του Βαγγέλη Μαρινάκηκαι που εκπέμπει στη συχνότητα 104,6.