Ελένη Μενεγάκη: Τότε κάνει πρεμιέρα

Η επίσημη ανακοίνωση

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Τότε κάνει πρεμιέρα

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε επίσημα πλέον καθώς την Δευτέρα 13/9 η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει και πάλι μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες στο Mega στις 13:30. Μπορεί η ίδια να άργησε να μας πει την πρώτη «Καλημέρα» αλλά δεν θα αργήσει για πολύ.

Δείτε παρακάτω την επίσημη ανακοίνωση για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη

«Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε. Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 13:30, η «Ελένη» επιστρέφει στο MEGA. Η χαρά επιστρέφει! Η αγάπη επιστρέφει! Η φίλη μας, ο δικός μας άνθρωπος… η Ελένη έρχεται να ομορφύνει τα μεσημέρια μας, να γίνει και πάλι η παρέα μας. Μαζί θα ζούμε αληθινές στιγμές και θα μοιραζόμαστε αληθινά συναισθήματα.

Από τη Δευτέρα και κάθε μεσημέρι, μαζί θα ξεφυλλίζουμε την πιο καλογραμμένη ατζέντα της ημέρας: lifestyle ειδήσεις, αφιερώματα σε προσωπικότητες που απασχολούν την κοινωνία με τη ζωή και τη δράση τους, ιστορίες Ελλήνων που διαπρέπουν στο εξωτερικό, θέματα ψυχολογίας και ιατρικές συμβουλές, ενότητες για μαμάδες και παιδιά, τάσεις της μόδας και tips για μακιγιάζ, «βόλτα» στον κινηματογράφο. Αλλά και γευστικές συνταγές, και αγαπημένοι καλεσμένοι.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει για συνοδοιπόρους την πιο «δυνατή» ομάδα: Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Σάββας Πούμπουρας , Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Δημήτρης Ουγγαρέζος. Απρόβλεπτοι, κεφάτοι και έτοιμοι για σχολιασμό. Την ειδησεογραφία της ημέρας θα παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος. Στην κουζίνα της «Ελένης», ο chef Νικόλας Σακελλαρίου θα φτιάχνει τα πιο νόστιμα πιάτα για το δικό μας τραπέζι.»

Αυτός είναι ο λόγος που η Ελένη Μενεγάκη δεν κάνει βραδινή εκπομπή

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην Σπυριδούλα Κάμπου και το Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά παραχώρησε η Ελένη Μενεγάκη. Η ίδια μέσα σε όλα μίλησε για την νέα της εκπομπή στο MEGA.

Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια για πρώτη φορά αποκάλυψε τον λόγο που δεν θέλει να κάνει εκπομπή σε βραδινή ζώνη.

«Είναι δύσκολο για μένα να μην κάνω ζωντανό, να μην τα λέμε καθημερινά με τον κόσμο. Αλλάζει όλη μου η διάθεση όταν μπαίνω στο πλατό. Ξέρεις πόσες φορές έχω πάει με μεγάλο ζόρι στη δουλειά και άλλαξε όλη μου η διάθεση με το που πάτησα το πόδι μου στο πλατό; Οι τηλεθεατές είναι η παρέα μου και δουλεύουμε ο ένας για τον άλλο, γνωρίζοντας τις ανάγκες μας. Αυτό μου έλειψε πολύ».

Για την επιστροφή της δήλωσε: «Είχα επιλογές, όπως ξέρετε, να πάω οπουδήποτε… Απλώς, πάω πάντα όπου αισθάνομαι καλά, όπου αισθάνομαι εμπιστοσύνη, και το Mega μου δίνει και τα δύο».

Μάλιστα, εξομολογήθηκε καιι το πώς διατηρεί τη φρεσκάδα της: «Είναι θέμα DNA, αλλά ας μην κρυβόμαστε: Με προσέχω, φροντίζω το δέρμα μου, βάζω τις αμπούλες μου, πίσω πολύ νερό, ενώ η μεγαλύτερη βιταμίνη είναι ο ύπνος. Εικοσιπέντε χρόνια κοιμάμαι σαν τα μωρά. Πιο νωρίς και από τα παιδιά μου. Επίσης, η στρωτή καθημερινότητά μου και το ότι είμαι ένας άνθρωπος που δεν κουβαλώ μαυρίλα μέσα μου. Είμαι χαρούμενη και ευγνώμων με αυτά που έχω στη ζωή μου: τη δουλειά μου, τα παιδιά μου, τον αντρούλη μου, τους γονείς μου. Δεν υπάρχει κάτι να μου μαυρίζει τη ψυχή».

 Ελένη Μενεγάκη συνέντευξη