Χαμογέλα και πάλι: Χρηστίδου σε Ουγγαρέζο - «Θες να ξεκινήσουμε με τη συγγνώμη;»

Έλυσαν τις διαφορές τους στον αέρα της εκπομπής

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμογέλα και πάλι: Χρηστίδου σε Ουγγαρέζο - «Θες να ξεκινήσουμε με τη συγγνώμη;»

Καλεσμένος στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, βρέθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μια ημέρα πριν την πρεμιέρα στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA. Με το που κάθισε λοιπόν ο παρουσιαστής στον καναπέ, ξεκίνησε να λύνει τις διαφορές τους με την Σίσσυ Χρηστίδου.

«Θες να ξεκινήσουμε με τη συγγνώμη; Να φύγει από τη μέση; Ο κόσμος λέει «τόσα σου σέρνει κι εσύ τον κάλεσες. Με είχες παρεξηγήσει, γιατί δεν το παραδέχεσαι;» είπε αρχικά η οικοδέσποινα.

Τότε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε: «Τα έχουμε πει επί προσωπικού. Θες να γίνει και δημόσια; Δεν τα είπαμε; Αυτά είναι ένα χρόνο πριν. Δεν υπήρχε περίπτωση να έρθω καλεσμένος αν δε σε συμπαθούσα και δεν υπήρχε περίπτωση επίσης, να λύσω οτιδήποτε στον αέρα. Οτιδήποτε λύνω, το λύνω κατ΄ιδίαν».

Όσα είπαν Ουγγαρέζος - Χρηστίδου

Στιγμές ευτυχίας για την Σίσσυ Χρηστίδου

«Καλημέρα, καλώς ήρθατε σε αυτή τη μεγάλη αγκαλιά του Mega που άνοιξε και για εμάς. Μετακομίσαμε, είμαστε εδώ, όπως μας αφήσατε, περίπου. Χαιρόμαστε που είμαστε εδώ στο νέο μας σπίτι. Σας υποδεχόμαστε έτσι ζεστά, με μια μεγάλη αγκαλιά. Αυτή είναι η πλατουδάρα μας» είπε, μεταξύ άλλων, η Σίσσυ Χρηστίδου στην πρεμιέρα της εκπομπής της που έγινε χθες Σάββατο 11/9 μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Η παρουσιάστρια μετακόμισε στο κανάλι της Συγγρού και από την πρώτη ημέρα σημείωσε τρελή επιτυχία στα νούμερα τηλεθέασης. Μάλιστα, η είδηση έγινε γνωστή ανήμερα των γενεθλίων της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ξεκίνησε σήμερα 12/9 την εκπομπή της με τις ευχές των συνεργατών της, αλλά και δυο εκπλήξεις. Αρχικά της εμφάνισαν στο πλατό μια τούρτα, ενώ στη συνέχεια εμφανίστηκε και ο αδερφός της με τούρτα που είχε φτιάξει ο ίδιος.

«Η Σίσσυ είναι αυτό που βλέπει ο κόσμος. Δεν έχει κάτι να κρύψει. Αφού είμαστε ειλικρινείς να πω την ιστορία τη δικιά μας. Μέχρι να φύγει από το σπίτι δεν ήμασταν και τα πιο αγαπημένα αδέρφια. Μόλις έφυγε στα 18 της, άρχισε να μου λείπει. Οπότε αρχίσαμε να έχουμε μεγαλύτερη επαφή. Δε με ήθελε στις παρέες της όταν ήμουν μικρός. Τώρα είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι. Ξέρω τα πάντα και ξέρει τα πάντα» είπε ο Γιάννης Χρηστίδης.

Ωστόσο, η Σίσσυ Χρηστίδου δέχτηκε και ένα ακόμη δώρο πολύ πριν της κάνουν τις εκπλήξεις οι συνεργάτες της στον αέρα της εκπομπής και συγκεκριμένα την δέχτηκε από το τηλεοπτικό κοινό.

Το πρωί του Σαββάτου 11/9 η εκπομπή Χαμογέλα και πάλι σημείωσε 20,3% σε δυναμικό κοινό, με τους τηλεθεατές να της δείχνουν με αυτό τον τρόπο την αγάπη που της έχουν, ακόμη και μετά την μεταγραφή της στο MEGA.

Πρωινή ζώνη

  • ΑΝΤ1: Λίτσα.com 2,4
  • ΣΚΑΪ: Σαββατοκύριακο παρέα 8,2
  • Mega: Χαμογέλα και πάλι 20,3
  • ALPHA: Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση 18,9
  • Open: Open Weekend 5,1