Ελεονώρα Ζουγανέλη: Η απάντηση στις φήμες που την θέλουν έγκυο

Τι ισχύει τελικά;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελεονώρα Ζουγανέλη: Η απάντηση στις φήμες που την θέλουν έγκυο

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και στον Νίκο Συρίγο απαντώντας μεταξύ άλλων στις φήμες περί εγκυμοσύνης, μιλώντας επίσης και για το σύζυγό της ο οποίος πρόσφατα ξεκαθάρισε την κατάσταση για το... μωρό που περιμένουν.

«Δεν ξέρω γιατί το θέμα με το αν είμαι έγκυος έχει προκαλέσει τόσο εντύπωση. Επειδή ήμουν εργένισσα πιστεύουν ότι παντρεύτηκα για κάποιο τέτοιο λόγο; Μπορεί και για αυτό… Όταν γράφονται τέτοια πράγματα αρχίζουν ανακυκλώνονται και μετά θεωρείται δεδομένο. Μου φαίνεται αστείο όλο αυτό. Και αρκούδα να ήμουν θα είχα γεννήσει. Λένε ότι είμαι έγκυος εδώ και 150 χρόνια, δεν γίνεται, κάπου θα είχε εμφανιστεί αυτό το πλάσμα», είπε και ξέσπασε.

Όσο για τον σύζυγό της είπε: «Η ζηλίτσα στο γάμο είναι τρόπος εκδήλωσης του έρωτα», με αφορμή παλιότερη δήλωση του που είχε σχολιάσει πως «την ζηλεύω την Ελεωνόρα, μακάρι να με ζήλευε και αυτή».

Όσα είπε η Ελεονώρα Ζουγανέλη

Όσα αποκάλυψε ο πατέρας της για την εγκυμοσύνη

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην νέα σειρά που πρωταγωνιστεί, «Κομάντα και Δράκοι», αλλά και στον θάνατο της πεθεράς της κόρης του, Ελεονώρας.

«Η Νάξος έχει ιδιαίτερη σημασία για εμένα. Η μητέρα μου καταγόταν από εδώ. Κάθε φορά που έρχομαι, πραγματικά χτυπάει η καρδιά μου με τις ρίζες μου.

Με την κόρη μου δεν έχουμε συνυπάρξει δημόσια και το αποφεύγω γιατί πιστεύω στην αυτονομία των παιδιών και ειδικά των κοριτσιών. Καμαρώνω για την κόρη μου. Είναι τρομερή περίπτωση ανθρώπου και καλλιτέχνη. Ο σύζυγός της είναι ευγενής και αφουγκράζεται τη ζωή. Ελπίζω και πιστεύω να συνυπάρξουν με αγάπη, έρωτα και πίστη. Περιμένω με ανοιχτές αγκάλες το να έρθει ένα εγγονάκι. Πως και πως. Μακάρι να ήταν έγκυος. Η μητέρα του Σπύρου, του γαμπρού μου έφυγε από κορωνοϊό. Ήταν μια εξαιρετική κυρία.

Είμαι πολύ τυχερός που φέτος θα είμαι στο σίριαλ του MEGA “Κομάντα και Δράκοι”. Συνεχώς λέμε ότι δεν υπάρχουν παρθενογενέσεις. Αυτή η σειρά είναι τέτοιου τύπου. Με εξέπληξαν και με εξάγνισαν τα δεινά του θεάτρου».