Bachelor 2: Ρώτησαν την Λάουρα αν της άρεσε ο Παππάς και έδωσε επική απάντηση

Και όμως... το είπε!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Bachelor 2: Ρώτησαν την Λάουρα αν της άρεσε ο Παππάς και έδωσε επική απάντηση

Στο 10/9 επεισόδιο του Bachelor 2 δεν είχαμε μόνο μια αποχώρηση, αυτή της Τελετής των Ρόδων. Ο Αλέξης Παππάς ζήτησε από την Λάουρα να αποχωρήσει από το ριάλιτι, λόγω της συμπεριφοράς που είχε απέναντι στις υπόλοιπες κοπέλες. Όπως της είπε ο νέος bachelor, δεν αξίζει να την κυνηγήσει και πως έχει σχηματίσει μια πολύ αρνητική άποψη προς το πρόσωπο της.

«Είσαι πολύ κλειστή στον εαυτό σου… Έχω σχηματίσει μία άποψη για σένα που είναι αρνητική. Θεωρώ ότι δεν αξίζει να σε κυνηγήσω, ούτε να έρθω πιο κοντά σου, γιατί έκανες πρώτη την απόσταση τεράστια… Ήρθε η ώρα να μαζέψεις τα πράγματα σου», είπε ο Αλέξης Παππάς, με την παίκτρια να αιφνιδιάζεται. (Δείτε και το βίντεο).

Η Λάουρα λοιπόν από την ημέρα που αποχώρησε από το ριάλιτι, είναι καθημερινή χρήστης των social media και κυρίως του Instagram όπου έχει το δικό της προφίλ. Μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές της, ενώ απαντάει σε όλα τα μηνύματα που δέχεται.

Χθες λοιπόν, αποφάσισε να κάνει ένα Q&A και να απαντήσει δημόσια στις ερωτήσεις! Μια από αυτές που δέχτηκε ήταν "αν της άρεσε ο Αλέξης Παππάς". Η απάντηση της ήταν απλά... επική αφού έδωσε ως παράδειγμα την Βαλέρια!

Η επική ανάρτηση της Λάουρας για τον Παππά μετά το Bachelor

Ρώτησαν την Λάουρα αν της άρεσε ο Παππάς στο Bachelor και έδωσε επική απάντηση

«Θα επέστρεφα στο Bachelor μόνο αν ο Αλέξης Παππάς...»

Η Βαλέρια είναι η μια από τις δυο παίκτριες που αποχώρησαν στο «The Bachelor». Μάλιστα, η ίδια μας συστήθηκε ως συγγραφέας. Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε για τον Αλέξη Παππά.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και προσπαθούσα να μην κλάψω. Δήλωσα αυθόρμητα συμμετοχή, μετά το τελευταίο επεισόδιο. Χάρηκα πολύ όταν είδα ότι ήταν ο Αλέξης, είναι πολύ συμπαθητικός».

Και συνέχισε λέγοντας: «Ελάχιστες κοπέλες ήταν καλές απέναντί μου. Από την πρώτη στιγμή που μπήκα με σχολίαζαν. Κάποια στιγμή εκνευρίστηκα. Συμπάθησα πολύ την Αθηνά New York, την Έλενα, τη Φένια και τη Γιώτα».

Για το αν θα έδινε δεύτερη ευκαιρία: «Το έχω σκεφτεί. Αν ο Αλέξης καταλάβει το λάθος του, ίσως το σκεφτώ να επιστρέψω. Αν επιστρέψω θα προσπαθήσω να είμαι πιο ήρεμη και να αφοσιωθώ στον στόχο μου».

Όσον αφορά στη Λάουρα και το γεγονός ότι ο Αλέξης της ζήτησε να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει, η Βαλέρια δήλωσε: «Είχε ξεκάθαρα εριστική συμπεριφορά και τον μείωνε λίγο. Έβαλε τα κλάματα γιατί δεν περίμενα ότι θα της μιλήσει έτσι. «Πιστεύω ότι θα τον κερδίσει η Γιώτα, αν δεν ξαναμπώ εγώ».