Η αποστομωτική απάντηση της Χρηστίδου στην επίθεση που δέχτηκε - Η δημόσια στήριξη της Γερμανού

«Διαχωρίστηκα, προσπάθησα να εξηγήσω και τοποθετήθηκα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η αποστομωτική απάντηση της Χρηστίδου στην επίθεση που δέχτηκε - Η δημόσια στήριξη της Γερμανού

Χαμός έχει επικρατήσει από χθες 11/9 όταν η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Οι δηλώσεις της προκάλεσαν σάλο, με αποτέλεσμα η μπάλα να πάρει και την Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς στα social media γράφτηκε πως δεν πήρε θέση.

Η παρουσιάστρια λοιπόν, θέλησε να πάρει δημόσια θέση μετά από μήνυμα που έλαβε στο Twitter, το οποίο έλεγε: «Λυπάμαι ειλικρινά που στα κρίσιμα σημεία ΔΕΝ απάντησες, που δεν μπόρεσες να αρθρώσεις 1 σωστό λόγο απέναντι σε όσα έλεγε η #κωνσταντινιδου, η οποία έβαλε στο ίδιο τσουβάλι τις αδυναμίες και τις ντροπές μας με τους βιασμούς του #Φιλιππιδης. Πόσο λίγη ήσουν».

«Λυπάμαι που περίμενες απαντήσεις, από τη θέση αυτή κάνω ερωτήσεις. Όσον αφορά την θέση μου ήταν ξεκάθαρη. Αν περίμενες να βρίσω την καλεσμένη μου δεν θα το έκανα ποτέ. Διαχωρίστηκα, προσπάθησα να εξηγήσω και τοποθετήθηκα. Αφού ήταν λίγο, αν την συναντήσεις μπορείς να κάνεις το «πολύ»», ήταν η απάντηση της.

Η αποστομωτική απάντηση της Χρηστίδου στην επίθεση που δέχτηκε

Η δημόσια στήριξη της Γερμανού στην Χρηστίδου

Σήμερα 12/9 στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται, η Ναταλία Γερμανού βλέποντας την επίθεση που έγινε στην παρουσιάστρια θέλησε να στηρίξει δημόσια την παρουσιάστρια λέγοντας πως η θέση της ήταν ξεκάθαρη.

«Ως παρουσιάστρια μιλώντας, θεωρώ ότι η Σίσσυ Χρηστίδου έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές ποια είναι η θέση της απέναντι σε όλο αυτό το κίνημα. Το έχει αποδείξει με σθένος, έχει δείξει τη θέση της ξεκάθαρα με τον καλύτερο τρόπο. Φιλοξενούσε μια ηθοποιό που αν δεν κάνω λάθος συμμετέχει σε μια σειρά που είναι το καναλιού που προβάλλεται η εκπομπή της.

Έκανε μεγάλη προσπάθεια να δείξει ότι διαφωνεί. Είπε ότι σαν τηλεθεατής δε μπορεί πλέον να βλέπει σειρές που παίζουν αυτοί οι άνθρωποι. Έκανε ότι καλύτερο μπορούσε και επειδή και εγώ σαν παρουσιάστρια έχω κάνει πάρα πολλές φορές πάρα πολλά λάθη, πολλές γκάφες, πράγματα για τα οποία μετάνιωσα, είμαι η τελευταία που θα της ρίξω πέτρα, ούτε καν βοτσαλάκι. Μη την λιθοβολείται επειδή δεν είπε όλα αυτά που εσείς είπατε από τον καναπέ σας… Είναι πολύ δύσκολες μερικές φορές οι συνθήκες.

Η Σίσσυ έχει αποδείξει πολλές φορές πόσο καλά κάνει τη δουλεία της. Όταν λέει ότι σαν τηλεθεατής δε μπορώ να τους δω, η θέση της είναι σαφής», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.