Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ξεσπά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης κατά της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

«Λυπάμαι για τους θύτες»

Ξεσπά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης κατά της  Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
News 12.09.2021 17:29
Από Ίρις Βίλα

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης θέλησε να δώσει την δική του απάντηση στην Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σχετικά με τα όσα είπε εχθές 11/9 για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη καθώς θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε και από τους χρήστες των social media.

Ο ηθοποιός από την πρώτη κιόλας στιγμή είχε πάρει θέση καθώς οι καταγγελίες ατόμων από τον χώρο του θεάτρου έπεσαν σαν "βροχή". Όπως φαίνεται ο ίδιος ενοχλήθηκε από αυτά που δήλωσε η συνάδελφός του και τοποθετήθηκε μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram γράφοντας:

«Είναι αδυναμία… μα δεν είναι κακούργημα; Φταίνε τα σκοτάδια του… μα δεν είναι το σκοτάδι το ίδιο; Δεν κάνουμε τόσο παρέα πλέον… μα δεν ήσασταν στενοί φίλοι; Λυπάμαι για τους θύτες… δεν τους καταδικάζω τους θύτες; Καθίστε καλά… όχι, εσείς καθίστε καλά».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη

Η ανάρτηση του Μπουρδούμη

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Είχε ξεφουσκώσει η περίπτωση του Φιλιππίδη και πίστευα ότι δεν θα γινόταν τίποτα»

«Είναι πολύ δύσκολο. Ο καθένας θέλει τον χρόνο του και πρέπει να το σεβαστούμε. Είναι άλλο πράγμα η λεκτική βία, άλλο η σεξουαλική παρενόχληση κι άλλο ο βιασμός. Τα θύματα βγήκαν με θάρρος να μιλήσουν για ανθρώπους που ήταν κατεστημένο στη δουλειά μας και αντιμετώπισαν τρομερές πιέσεις όλο το διάστημα, που το θέμα ήταν στο προσκήνιο της επικαιρότητας. Δυστυχώς, υπάρχουν άνθρωποι στον χώρο μας που επιχειρούν να εξιλεώσουν τους θύτες, σε μια προσπάθεια να κρατηθούν στην επιφάνεια στην δουλειά και αυτό είναι ακόμα πιο λυπηρό. Είναι, αν μη τι άλλο, άδικο να υποστηρίζει κανείς έστω και έμμεσα τους θύτες. Ο καθένας κρίνεται για την στάση του.

Εγώ δεν θα ξεχάσω ποτέ κάποια πράγματα που ειπώθηκαν από κάποιους. Θα προσπαθήσω -τόσο εγώ όσο και άλλοι συνάδελφοι- να φτάσει η υπόθεση μέχρι το τέλος. Και υπάρχουν δύο βασικοί λόγοι: πρώτον για τον γιο μου και την γυναίκα μου, για την οποία μόνο υπερηφάνεια έχω για την στάση που επέλεξε και δεύτερον για τα νέα παιδιά, που είτε έχουν μπει στη δουλειά είτε πρόκειται να μπουν, θέλω να τα κοιτάζω στα μάτια. Η ελληνική Δικαιοσύνη στις συγκεκριμένες διώξεις έχει κάνει σπουδαίο έργο. Επειδή είμαστε και έμπρακτα μέρος όλης αυτής της διαδικασίας, μαθαίνω ότι έχει γίνει πολύ μεγάλη δουλειά για να μπορέσουν όλες αυτές οι υποθέσεις να φτάσουν στο σημείο που βρίσκονται αυτήν την στιγμή.

Η αλήθεια είναι πως είχε ξεφουσκώσει η περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη και πίστευα ότι μπορεί να μη γινόταν τίποτα, σε σχέση με τις πολύ σοβαρές καταγγελίες. Το ΣΕΗ στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και οφείλουμε πολλά τόσο στον πρόεδρο Σπύρο Μπιμπίλα όσο και στον πρόεδρο του Πειθαρχικού Πασχάλη Τσαρούχα και σε όλα τα μέλη του συμβουλίου, που έδωσαν μάχη και προσπάθησαν να γίνουν ασπίδα, παρά τις πιέσεις που δέχθηκαν.»

 Αλέξανδρος Μπουρδούμης για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Υπάρχει μια ποινική δίωξη που είναι σε εξέλιξη! Καλό είναι...»

Χείμαρρος ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Πρέπει να έχεις γερό στομάχι...»

Share