Δήμητρα Κατσαφάδου: «Κοιμόμουν στο πάτωμα, δεν είχα ούτε...»

«Ήμουν ολομόναχη και χωρίς στήριγμα...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δήμητρα Κατσαφάδου: «Κοιμόμουν στο πάτωμα, δεν είχα ούτε...»

Η Δήμητρα Κατσαφάδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ» και μέσα σε όλα η ίδια αποκάλυψε για την εποχή που παραιτήθηκε από τη φαρμακευτική εταιρεία που εργαζόταν, προκειμένου να πραγματοποιήσει το όνειρό της.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχω βραβευτεί πολλές φορές, αλλά δεν παρέλαβα τα βραβεία γιατί πάθαινα κρίσεις πανικού όταν βρισκόμουν ανάμεσα σε κόσμο. Ήμουν ολομόναχη και χωρίς στήριγμα όταν παραιτήθηκα από μια καλή φαρμακευτική για να κάνω το όνειρό μου. Έμενα μόνη στα δυτικά προάστια και κοιμόμουν στο πάτωμα. Δεν είχα ούτε μίξερ και εκχύλιζα μόνη μου τα βότανα με κουτάλες».

Και συνέχισε λέγοντας: «Η πρώτη μου δοκιμή για κρέμα ήταν σε μια πανέμορφη κυρία, που τελικά της άρεσαν τα προϊόντα μου και μου ζήτησε άλλα τρία βαζάκια. Η μαμά μου ήταν Μανιάτισσα και ήταν αυστηρή, έβαζε ψηλά τον πήχη και είχε αδυναμία στα αγόρια της οικογένειας. Μου έκαναν μπούλινγκ από μικρή για το επίθετό μου που είναι “Μαλακοδήμου” και αποφάσισα να κρατήσω της μητέρας μου, Κατσαφάδου».

«Δεν με αντέχει άνθρωπος, είμαι ιδιότροπη. Για να κάνεις οικογένεια πρέπει να βρεις το μεγάλο έρωτα, τον ιππότη. Ζω σε άλλη εποχή και πρέπει να επαναπροσδιοριστώ. Με επηρεάζει ότι συμβαίνει στον διπλανό μου, δεν μπορώ να διασκεδάζω και ο άλλος να υποφέρει».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Δήμητρας Κατσαφάδου

Συγκινεί με την κίνησή της η Δήμητρα Κατσαφάδου - Στο πλευρό των πυρόπληκτων

Τους ανθρώπους που έχουν χάσει τα σπίτια και τις περιουσίες τους και βιώνουν εφιαλτικές στιγμές θέλησε να στηρίξει από την πλευρά της και η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η γνωστή επιχειρηματίας και χημικός επισκέφθηκε το Καπανδρίτι, τις Αφίδνες και την Ιπποκράτειο Πολιτεία προκειμένου να προσφέρει την βοήθεια της, ενώ την ίδια στιγμή και η Βόρεια Εύβοια έχει τυλιχθεί στις φωτιές.

Συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία μαζί με άλλους εθελοντές.

Στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Αυτή είναι η τελευταία ανάρτηση που κάνω! Μέσα μου όμως αισθάνομαι ευλογημένη που γνώρισα τι σημαίνει «εθελοντής»... Εθελοντής σημαίνει ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ-ΑΓΑΠΗ-ΨΥΧΗ... Είναι αυτός που σου σφίγγει το χέρι και το εννοεί...ή καλύτερα που είναι εκεί χωρίς καμία υποχρέωση...

ΕΥΓΕ σε όλα τα παιδιά που δεν κοιμούνται, που είναι άγρυπνοι φρουροί, που τιμούν την Ελλάδα γιατί έτσι γουστάρουν... Καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο σας! Όποτε με χρειαστείτε θα είμαι εκεί!!!».

undefined