Κατερίνα Καινούργιου: «Με την Μαρία Ηλιάκη τα ξαναβρήκαμε»

«Οι παρεξηγήσεις ανήκουν στο παρελθόν»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Με την Μαρία Ηλιάκη τα ξαναβρήκαμε»

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» μίλησε σήμερα 12/9 η Κατερίνα Καινούργιου η οποία ετοιμάζεται πυρετωδώς για την αυριανή εκπομπή της 13/9 μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA.

Η γνωστή παρουσιάστρια μέσα σε όλα αναφέρθηκε για για την Μαρία Ηλιάκη όπου δήλωσε πως χαίρεται που επιστρέφει και πάλι στην τηλεόραση. Μάλιστα, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Με την Μαρία μιλάμε, τα έχουμε ξαναβρεί, Οι παρεξηγήσεις ανήκουν στο παρελθόν.

Όχι τα έχουμε ξαναβρεί, αλλά κανονίζουμε να πάμε για φαγητό, απλά έλειπε ο Φίλιππος να γυρίσει και ο άντρας της να βγούμε τετράδα… Τις επόμενες μέρες θα πάμε για φαγητό».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου

Αυτή είναι η αλήθεια για την αποχώρηση της Κατερίνας Καινούργιου από το OPEN

Ύστερα από ένα διαφορετικό καλοκαίρι που οδήγησε σε μια σημαντική απόφαση και νέα ξεκινήματα, η Κατερίνα νιώθει «σούπερ δημιουργικά» και δείχνει Σούπερ… γενικά. Καθόμαστε στο κοριτσίστικο καμαρίνι της, με τον Κίτον της –παραδόξως ήσυχο- να κουρνιάζει στην αγκαλιά της και το τηλέφωνό της να χτυπά ασταμάτητα. Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα, η ομάδα της προετοιμάζεται σαν καλοκουρδισμένη μηχανή και η ίδια, με την οργανωτικότητα του Ταύρου, τσεκάρει τα πάντα, ενθουσιασμένη που τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου θα μας πει την πρώτη «Καλημέρα» μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

H «Κατ Κεν» μιλά πρώτη φορά για αυτό το νέο ξεκίνημα, αλλά και για όσα προηγήθηκαν.

Φέτος πήρες την απόφαση να κάνεις μια μεγάλη επαγγελματική αλλαγή ύστερα από πέντε χρόνια…

Ήταν ίσως η πιο σημαντική απόφαση που έχω πάρει επαγγελματικά και δεν σου κρύβω πως για πολλά βράδια δεν μπορούσα να κοιμηθώ, μέχρι να φτάσω να πάρω αυτή την απόφαση.

Δείτε για ποιο λόγο αποφάσισε να αποχωρήσει από το Open στο okmag.gr