GNTM 4: Παίκτης που είχε "κοπεί" δοκίμασε και φέτος την τύχη του

«Αίλουρος is back!»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 4: Παίκτης που είχε

Το «GNTM 4» επέστρεψε και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το Star. Η έναρξη της πρεμιέρας ήταν και πάλι άκρως εντυπωσιακή καθώς μαζί τους μπορεί να μην βρίσκεται πλέον η Βίκυ Καγιά αλλά η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

όπως και τις προηγούμενες χρονιές έτσι και στην φετινή έχουν να "πέοσουν κορμιά" καθώς ο ανταγωνισμός πρόκειται να είναι μεγάλος. Έτσι, ο πρώτος παίκτης που μπήκε με το δεξί είχε δοκιμάσει την τύχη του πέρυσι όμως τα όνειρά του ναυάγησαν.

Ο ίδιος θέλησε και πάλι να προσπαθήσει καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά αυτό ήταν ένα δυνατό παράδειγμα για εκείνον να μην τα παρατήσει αλλά να κάνει αυτό που όντως επιθυμεί. Μάλιστα, υπήρξαν κάποιοι κριτές οι οποίοι τον θυμόντουσαν.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του παίκτη

GNTM 4 - spoiler: Η καστανή καλλονή που θα δούμε στις auditions - Θα τους μαγέψει όλους

Σε λίγες ημέρες το GNTM 4 κάνει πρεμιέρα - δείτε πότε - και πρόκειται να είναι ανατρεπτικό. Για ακόμη μια φορά από τις audutions θα περάσουν κορίτσια αλλά και αγόρια, με τους καλύτερους να περνάνε στην επόμενη φάση και στη συνέχεια στο σπίτι.

Μια από τις παίκτριες που θα δούμε να περπατά μπροστά από τους κριτές και να ποζάρει, θα είναι σύμφωνα με τα όσα έχουν γραφτεί, η Ραφαέλα Ροδινού. Πρόκειται για μια καστανή καλλονή η οποία είναι χορεύτρια, αλλά ασχολείται και με το μόντελινκ.

Το γεγονός μάλιστα, πως η τελευταία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έγινε στις 23 Ιουνίου, ξεκινάει τις φήμες πως λογικά "έσκισε" στις auditions και ακόμη βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι. Να σημειώσουμε ωστόσο, πως έχουμε ακόμη έναν παίκτη που μπαίνει στο παιχνίδι.

TAGS