GNTM 4: Η παίκτρια που πέρασε από 40 κύματα - Τα τατουάζ της δίχασαν τους κριτές

Πέρασε στην οντισιόν;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 4: Η παίκτρια που πέρασε από 40 κύματα - Τα τατουάζ της δίχασαν τους κριτές

Το «GNTM 4» επέστρεψε και πάλι με μια ιδιαίτερη πρεμιέρα καθώς από την αρχή έδειξε πως ήρθε πιο ανανεωμένο από ποτέ. Πιο συγκεκριμένα, η Ζωή Αμπουκέινας ήρθε στις auditions με κύριο στόχο να αποδείξει ότι και τα κορίτσια με τατουάζ μπορούν να τα καταφέρουν στον χώρο της μόδας.

Βέβαια, η ίδια δίχασε τους κριτές όταν εμφανίστηκε μπροστά τους. Πιο συγκεκριμένα, ο Άγγελος Μπράτης θεώρησε ότι τα τατουάζ που έχει “χτυπήσει” πάνω της δεν είναι ωραία.

Μπορεί οι κριτές να είχαν τις δικές τους αμφιβολίες όμως αυτό δεν τους κράτησε πίσω στο να πουν το τελικό "Ναι" Έτσι η ίδια δεν πήρε μόνο ένα αλλά τέσσερα.

Δείτε παρακάτω την οντισιόν της Ζωή Αμπουκέινας στο GTNM

GNTM 4 - Spoiler: Αυτός είναι ο γυμναστής που έχει κλέψει τις εντυπώσεις - Μπήκε ήδη στην τελική 20αδα

Έχει γεννηθεί το 1988 στην Νέα πέρασμο Αθηνών και ρζγάζεται σε γνωστό γυμναστήριο των βορείων προαστίων ως personal trainer και group fitness instructor. Η μεγαλύτερη αγάπη του είναι τα τρία λυκόσκυλά του, με ονόματα Hawaii, Ivar και Johann.

Ένας από τους λόγους που αποτελεί αγαπημένο παίκτης της κριτικής επιτροπής είναι καθώς αντιπροσωπεύει το diversity που ψάχνουν ενώ σύμφωνα με πληροφορίας μπαίνει στην τελική 20αδα.

Φωτογραφίες του Θοδωρή Τσαρούχα

GNTM 4 ο γυμναστής που έχει κλέψει τις εντυπώσεις μπαίνει και στην 20αδα

GNTM 4 ο γυμναστής που έχει κλέψει τις εντυπώσεις

GNTM 4 Θοδωρής Τσαρούχας