GNTM 4 - Μπράτης: «Δεν μου αρέσει που μπήκες τόσο άνετα λες και...»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 4 - Μπράτης: «Δεν μου αρέσει που μπήκες τόσο άνετα λες και...»

Το «GNTM 4» έκανε απόψε πρεμιέρα και όπως είναι λογικό οι τηλεθεατές αλλά και οι χρήστες των social media έδωσαν το παρών προκειμένου να παρακολουθήσουν το ριάλιτι μοντέλων. όπως φαίνεται και φέτος ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος.

Πιο συγκεκριμένα, στις οντισιόν είδαμε και τον Ιάσονα Λάιο ο οποίος είναι μοντέλο και δουλεύει ήδη εφτά χρόνια στο χώρο του μόντελινγκ. Ο ίδιος, απόφάσισε να πάει στο GNTM διότι θεωρεί ότι έχει να του δώσει πολλά πράγματα.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Σκουλός η Ζενεβιέβ Μαζαρί αλλά και ο Γιώργος Καράβας έμειναν άφωνοι, καθώς τον γνωρίζουν πολύ καλά. Από την άλλη όμως ο Άγγελος Μπράτης αντέδρασε διαφορετικά καθώς δεν εντυπωσιάστηκε και του την… είπε: Δεν μου αρέσει που μπήκες τόσο άνετα λες και όλοι σε ξέρουν».

«Έχεις πολύ εμπειρία. Δεν πιστεύεις ότι αυτό είναι άδικο για τα άλλα παιδιά που δεν έχουν εμπειρία;», ρώτησε ο Άγγελος Μπράτης, με τον Ιάσονα να μην συμφωνεί με αυτό.

Δείτε παρακάτω την οντισιόν του Ιάσωνα στο GNTM

GNTM 4 - spoiler: Η καστανή καλλονή που θα δούμε στις auditions - Θα τους μαγέψει όλους

Μια από τις παίκτριες που θα δούμε να περπατά μπροστά από τους κριτές και να ποζάρει, θα είναι σύμφωνα με τα όσα έχουν γραφτεί, η Ραφαέλα Ροδινού. Πρόκειται για μια καστανή καλλονή η οποία είναι χορεύτρια, αλλά ασχολείται και με το μόντελινκ.

Το γεγονός μάλιστα, πως η τελευταία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έγινε στις 23 Ιουνίου, ξεκινάει τις φήμες πως λογικά "έσκισε" στις auditions και ακόμη βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι. Να σημειώσουμε ωστόσο, πως έχουμε ακόμη έναν παίκτη που μπαίνει στο παιχνίδι.