GNTM 4: Άγριο κράξιμο για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου στο Twitter

«Ποια είναι η Ισμήνη ; Δεν την ξέρω την κυρία»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 4: Άγριο κράξιμο για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου στο Twitter

Άκρως απολαυστική ήταν το ξεκίνημα της πρεμιέρας για το «GNTM 4» καθώς επέστρεψε πριν από λίγο και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την συχνότητα του STAR. Όπως φαίνεται το ριάλιτι μόδας έχει έρθει πιο ανανεωμένο από ποτέ.

Έτσι στη θέση των κριτών προστέθηκε ένα νέο άτομο - έκπληξη μιας και η Βίκυ Καγιά αποφάσισε να αποχωρήσει συνειδητά. Πιο συγκεκριμένα, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έκανε την δική της ξεχωριστή έναρξη στο σημερινό επεισόδιο.

Από την άλλη όμως οι χρήστες των social media δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστο το συγκεκριμένο γεγονός καθώς οι περισσότεροι τηλεθεατές είχαν συνηθίσει στην ιδέα της Βίκυς Καγιάς. Έτσι, τα σχόλια στο Twitter πήραν φωτιά.

Δείτε κάποια σχόλια στο Twitter για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

GNTM 4: Αυτό το αγόρι θα δούμε στις πρώτες οντισιόν - Έχει κορμάρα και καταγάλανα μάτια

Πέρα από την αντικατάσταση της Βίκυς Καγιά από την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, αναμένεται να δούμε και τον Γιώργο Καράβα να έχει αυξημένες υποχρεώσεις στο παιχνίδι, ενώ φέτος οι κριτές ψάχνουν κάποιον που θα τους εντυπωσιάσει!

Με μία αναζήτηση που κάναμε λοιπόν στα πλάνα που προέκυψαν από το trailer του GNTM 4, εντοπίσαμε έναν από τους διαγωνιζόμενους που θα δούμε στα πρώτα επεισόδια.

Ο λόγος για τον Χρήστο Ζαΐμη, η οποίος θα παρουσιαστεί ενώπιον των κριτών και το μόνο σίγουρο είναι πως θα εντυπωσιάσει.

GNTM 4 Χρήστος Ζαΐμη

Όπως μπορείτε να δείτε και από το προφίλ του στο Instagram, o Χρήστος Ζαΐμη είναι ένα πολύ όμορφο μοντέλο, το οποίο πηγαίνει στο γνωστό ριάλιτι για να κλέψει τις εντυπώσεις.