Το χυδαίο μήνυμα ακατάλληλου περιεχομένου που έστειλε σε θύμα του - Ραγδαίες εξελίξεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη!

Του στοίχισε την αποφυλάκισή του!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το χυδαίο μήνυμα ακατάλληλου περιεχομένου που έστειλε σε θύμα του - Ραγδαίες εξελίξεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη!

Ο Φιλιππίδη, όπως γνωρίζουμε όλοι, παρουσιαζόταν αισιόδοξος πως το αίτημα αποφυλάκισης που θα καταθέσει θα γίνει δεκτό και θα «αντικατασταθεί» από βραχιολάκι, όμως οι δικαστικές Αρχές που εξέτασαν την περίπτωσή του αποφάνθηκαν πως δεν πρέπει ν’ αποφυλακιστεί και ότι θα κρατηθεί στις φυλακές μέχρι και τη δίκη.

Το ερώτημα είναι για ποιο λόγο συνέβη αυτό: ποιο ήταν το σκεπτικό πίσω από το ηχηρό «όχι» στην αίτηση του ηθοποιού;

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Real News οι δικαστές στο βούλευμά τους κατέρριψαν έναν προς έναν όλους τους ισχυρισμούς του, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στην τελική απόρριψη.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται χαρακτηριστικά πως «εκμεταλλευόμενος το εγνωσμένο κύρος του και την καταξίωσή του στον χώρο ως ηθοποιού, σκηνοθέτη και θιασάρχη επεδίωκε συναντήσεις με τα θύματά του και εκμεταλλευόμενος της επιθυμία τους για εύρεση εργασίας και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό τους τις απομόνωνε σε ιδιωτικούς χώρους, γραφείο, καμαρίνι, αυτοκίνητο και με ιδιαίτερη σκληρότητα και αναλγησία, χωρίς να πτοείται από τη σθεναρή αντίσταση, προέβαινε η επιχειρούσε να προβεί σε γενετήσιες πράξεις μαζί τους.

Καταδεικνύεται η ιδιαίτερη επικινδυνότητα και η σταθερή ροπή του, καθώς και ο εθισμός στην τέλεση συναφών εγκλημάτων, με αποτέλεσμα να κρίνεται αιτιολογημένα πως αν αφεθεί ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να διαπράξει νέα εγκλήματα», είπαν οι δικαστές, οι οποίοι «πάτησαν» και στο ότι ο φερόμενος ως θύτης παρουσιαζόταν αμετανόητος.

Το μήνυμα που έστειλε ο Πέτρος Φιλιππίδης

Χαρακτηριστικά αναφέρεται κατάθεση μάρτυρα που αναφέρεται πως εστάλη στο κινητό τηλέφωνο παθούσας, ένα χυδαίο μήνυμα από τον Πέτρο Φιλιππίδη με πλήρως ακατάλληλο περιεχόμενο.

Κάπως έτσι, λοιπόν, οδηγήθηκαν στην απόφαση να μη γίνει δεκτό το αίτημα αποφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη, που θα παραμείνει προφυλακιστέος στην Τρίπολη.

Με πόσα χρόνια φυλάκισης κινδυνεύει;

Ο Πέτρος Ξεκούκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη. Σχολίασε μάλιστα, την απόφαση να μην παίζουν στην τηλεόραση σειρές στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει ο κατηγορούμενος.

«Έχω αρνηθεί να παίξω στον Λάκη τον Γλυκούλη που ήταν ο Φιλιππίδης γιατί δεν μου άρεσε ο ρόλος. Είναι πολύ άδικο να μην παίζονται οι σειρές του Πέτρου Φιλιππίδη, γιατί είναι και οι άλλοι ηθοποιοί.

Ας μην προδικάζουμε έναν άνθρωπο αν η ελληνική δικαιοσύνη ακόμα δεν έχει αποφανθεί. Θα μου πείτε είναι προφυλακιστέος. Εγώ δεν μπορώ να πω αν είναι δίκαιη ή άδικη η απόφαση να προφυλακιστεί. Εγώ όμως μπορώ να πω ότι αν δεν τελεσιδικήσει η υπόθεση δεν μπορούμε να κρίνουμε, γιατί αν βγει αθώος αντιλαμβάνεστε τι έχει να γίνει; Αυτή τη στιγμή στερούνται οι πάντες που δούλεψαν σε αυτές τις σειρές. Δεν το θεωρώ κακό να δείχνει μια επανάληψη. Ο Πέτρος είτε καλώς, είτε κακώς πέρασε στη συνείδηση των ανθρώπων σαν ένας άνθρωπος που δημιούργησε ένα πρόβλημα. Τώρα ας το κρίνει ο καθένας», είπε ο Πέτρος Ξεκούκης.