Από το MasterChef στο Athens Pride ντυμένος νύφη - Δείτε φωτογραφίες

Χόρευε και πόζαρε χαμογελαστός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Από το MasterChef στο Athens Pride ντυμένος νύφη - Δείτε φωτογραφίες

Είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον κατά την συμμετοχή του στο ριάλιτι μαγειρικής του Star, MasterChef κι αυτό γιατί μίλησε ανοιχτά από την πρώτη στιγμή για τις επιλογές του.

Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε το Athens Pride Parade 2021 και από την πολύχρωμη γιορτή δεν θα μπορούσε να λείπει ο Παύλος Χάππιλος, ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες του περσινού Master Chef.

Η απόφασή του να εμφανιστεί με νυφικό, σχολιάστηκε έντονα από τους ακόλουθούς του με πολλούς να κατακρίνουν την επιλογή του. Ο ίδιος σήμερα αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τους λόγους που το έκανε με ένα βίντεο. "160 επιφανείς Έλληνες έγραψαν μια επιστολή στην οποία εκφράζουν την αντίθεσή τους με το γκέι γάμο και αυτό κάπως ήθελα εγώ να σχολιάσω χθες με το νυφικό", είπε.

Η φωτογραφίες που δημοσίευσε ο πρώην παίκτης του MasterChef, Παύλος

Χάππιλος

MasterChef Χάππιλος
MasterChef Παύλος Χάππιλος Pride

«Στους γονείς έκανα coming out για πρώτη φορά στα 17 και στις φίλες μου όταν ήμουν 12»

Ο Παύλος Χάππιλος βρέθηκε στο κανάλι της Zoe Pre στο Youtube για τη στήλη “Κρίμα” και αποκάλυψε πότε έκανε coming out στους φίλους και στους γονείς του.

«Γενικότερα ήμουν ένα πολύ περίεργο παιδί. Ήμουν συνειδητοποιημένος από μικρή ηλικία. Δεν με ένοιαζε τι λένε οι άλλοι. Ήξερα ότι ήταν ταμπού και δεν έπρεπε να μιλάω για αυτό. Αλλά ήμουν εντάξει με τη σεξουαλικότητα μου.

Πέρασα το στάδιο που έλεγα “γιατί να είμαι διαφορετικός; Θα ήταν όλα πιο εύκολα”. Στους γονείς έκανα coming out για πρώτη φορά στα 17 και στις φίλες μου όταν ήμουν 12».