Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Θυμάστε την Ρωσίδα Ταμίλα από την σειρά Καφέ της Χαρας; Σήμερα έχει εντελώς άλλα μαλλιά

Ήταν χορεύτρια σε ένα μπαρ στο Μεγαλοχώρι

Θυμάστε την Ρωσίδα Ταμίλα από την σειρά Καφέ της Χαρας; Σήμερα έχει εντελώς άλλα μαλλιά
News 13.09.2021 10:12
Από Ελένη Ζουγανέλη

Θυμάστε καθόλου την Ταμίλα; Στην σειρά Καφέ της Χαράς, ήταν μια χορεύτρια σε ένα μπαρ στο Μεγαλοχώρι με Ρωσίδες, η οποία έκανε την ψυχολόγο στον Φατσέα, όπου είχε πάει στο μαγαζί που δούλευε για να βρει... παρηγοριά σε κάποια άλλη γυναίκα.

Περίπου 15 χρόνια μετά το τέλος της σειράς, η ηθοποιός που την υποδύθηκε, Λίλιαν Αρχοντή συνεχίζει να ασχολείται με την υποκριτική. Όπως και η κόρη της, που έπαιξε την μικρή Μπουλίτσα στην εν λόγω σειρά του ΑΝΤ1, ωστόσο στην 3η και τελευταία σεζόν εξαπέλυσε πυρ στον Χάρη Ρώμα.

Έτσι είναι η Ταμίλα από το Καφέ της Χαράς σήμερα

Σήμερα, η Λίλιαν Αρχοντή δεν έχει αλλάξει πολύ στην εξωτερική της εμφάνιση. Τεράστια ωστόσο είναι αυτή στα μαλλιά της!

Τι κάνει σήμερα η Κατιούσα από το Καφέ της Χαράς

Θυμάστε την Κατιούσα από την σειρά Καφέ της Χαράς; Ήταν quest ρόλος και έλεγε πως είναι η θεία της Μπουλίτσας με σκοπό να αποσπάσει χρήματα από τον Βαγγέλη και την Σταυρούλα για να μην την πάρει πίσω στην Μόσχα. Όπως, τελικά αποδείχθηκε όμως, ήταν απάτη που είχε στήσει ο Σταύρακας.

15 χρόνια μετά το τέλος της τρίτης σεζόν η ηθοποιός που υποδύθηκε την Κατιούσα, η Μάρα Μπαρόλα έχει πρωταγωνιστήσει και σε άλλες τηλεοπτικές σειρές, αλλά και θεατρικές παραστάσεις. Βέβαια, κρατάει τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κάνοντας αυτό που αγαπάει χωρίς να απασχολεί τα media.

Ωστόσο, η Μάρα Μπαρόλα δεν έχει σπουδάσει μόνο ηθοποιός! Όπως μάθαμε, έχει σπουδές στο πανεπιστήμιο του Cambridge, αλλά και στο τμήμα Certificate of Proficiency in English. Μάλιστα, κάνει ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών, αφού έχει πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας. Δείτε πως είναι σήμερα και η Ελεονώρα.

Καφέ της Χαράς Μάρα Μπαρόλα σήμερα

Τι κάνει σήμερα η Κατιούσα από το Καφέ της Χαράς

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αδιανόητο - Έχει μείνει μισή σήμερα η Μόνικα από τη σειρά Καφέ της Χαράς

Το Καφέ της Χαράς: Το Twitter συγκινήθηκε με το τελευταίο επεισόδιο της σειράς

Share