Μαρία Καλάβρια για Ιωάννα Τούνη: «Ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία του Δημήτρη Αλεξάνδρου»

Τα σχόλια της... πρώην για την νυν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Καλάβρια για Ιωάννα Τούνη: «Ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία του Δημήτρη Αλεξάνδρου»

Η πρώην σύντροφος του Δημήτρη Αλεξάνδρου, Μαρία Καλάβρια, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων, σχολίασε τη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη, ενώ αποκάλυψε αν έχουν επαφές με το μοντέλο.

«Αυτή την περίοδο είμαι ελεύθερη. Αν επέλεγα να ήμουν με έναν νεότερο άντρα θα κοίταζα το μυαλό του πρώτα. Αν μπορεί να συνυπάρξει μαζί μου. Έχω προδιαγραφές πλέον», δήλωσε αρχικά η επιχειρηματίας που δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κόψει ανάσες με το καλλίγραμμο σώμα του.

Αυτή είναι η δήλωση της Καλάβρια για Αλεξάνδρου - Τούνη

«Εννοείται γνωρίζω για τη σχέση τους. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη γνωρίζει τη σχέση τους και νομίζω ότι ταιριάζουν απόλυτα. Είναι το τέλειο ζευγάρι. Ο Δημήτρης είναι εξαιρετικό παιδί, αλλά δεν ταιριάζαμε μεταξύ μας. Με την Ιωάννα Τούνη είναι πιο κοντά στην ίδια ιδιοσυγκρασία, ηλικία, στα θέλω του... Η συνεργασία μας στο ιατρείο έχει τελειώσει εδώ και έναν χρόνο. Ήταν επιλογή και των δύο μας. Απλά δεν το δημοσιοποιήσαμε. Δεν έχουμε καμία επαφή», ανέφερε στη συνέχεια για την σχέση Τούνη - Αλεξάνδρου.

Δημήτρης Αλεξάνδρου για Ιωάννα Τούνη και Παξούς

Στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι, μίλησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος μεταξύ άλλων έκανε το δικό του σχόλιο για το σάλο που προκάλεσε η δήλωση της Ιωάννας Τούνη για τα μαγαζιά εστίασης στους Παξούς.

«Είναι πολύ εργατικός άνθρωπος. Ξυπνάει στις 6.30 το πρωί και δουλεύει. Πολλοί άνθρωποι δεν το κάνουν αυτό. Σίγουρα έχει ένα θετικό. Είναι πάρα πολύ αυθόρμητη. Δε σκέφτεται πολλά από αυτά που λέει. Είναι και η ηλικία.

Στους Παξούς η Ιωάννα ήθελε να εστιάσει ότι έχουμε μια μικρή καλοκαιρινή σεζόν. Κάποιοι έχουν την ανάγκη να δουλέψουν και κάποιοι άλλοι δεν έχουν. Έχω 2-3 καταστήματα και ψάχνω κόσμο για δουλειά. Και ο κόσμος μου λέει πως περιμένει το επίδομα. Δυστυχώς η νεολαία μας και εμείς οι ίδιοι δεν έχουμε την όρεξη για δουλειά. Και εγώ δεν το λέω για τους Παξούς, το λέω γενικότερα. Είμαστε σε μια φάση αγρανάπαυσης.

Κάποιοι παρακαλάνε το επόμενο lockdown. Σε νησί παραθαλάσσιο 47 βαθμούς δεν έχει πιάσει ποτέ. Ήμουν εκεί, 31 βαθμούς να είχε το περισσότερο. Πάντα είναι ένα νησί που έχει ένα δικό του τρόπο επικοινωνίας. Να κλείνει κάποιες ώρες. Ο κάθε άνθρωπος όπως πιστεύει» τόνισε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.