Χλιδάτο το νέο πλατό της Ελένης Μενεγάκη - Οι αποκαλύψεις της Μελέτη για την πρεμιέρα της εκπομπής της

Όλα όσα αποκάλυψε για τις πρόβες και τις ετοιμασίες λίγες ώρες πριν την επιστροφή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χλιδάτο το νέο πλατό της Ελένης Μενεγάκη - Οι αποκαλύψεις της Μελέτη για την πρεμιέρα της εκπομπής της

Πρεμιέρα κάνει σήμερα (13/9) η νέα εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA. Η Ελεονώρα Μελέτη, λίγες ώρες πριν την τηλεοπτική επιστροφή της παρουσιάστριας, έκανε μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις αναφορικά με τις πρόβες αλλά και το χλιδάτο πλατό της.

Η Ελεονώρα ανέφερε λοιπόν πως η Ελένη Μενεγάκη κάνει συνεχώς πρόβες με την νέα της ομάδα αλλά και με την πρώτη της καλεσμένη, η οποία δεν είναι άλλη από την Νατάσα Θεοδωρίδου.

Μάλιστα, ανέφερε πως το πλατό της είναι μια σκέτη υπερπαραγωγή και πως δεν έχουμε ξανά δει ποτέ κάτι παρόμοιο στην ελληνική τηλεόραση.

Οι αποκαλύψεις της Μελέτη για το νέο πλατό της Μενεγάκη

Σε άσχημη κατάσταση η Ελένη Μενεγάκη λίγες ώρες πριν την σημερινή της 13/9 πρεμιέρα στο Mega

Έφτασε η ώρα που όλοι περιμέναμε! Δευτέρα 13/9 σήμερα και η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης, Ελένη Μενεγάκη, μετά από έναν χρόνο απουσίας επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την συχνότητα του Mega, με τη νέα της εκπομπή "Ελένη"!

Στις 13:30 ώρα το μεσημέρι θα βγει στον αέρα και σίγουρα το κοινό την περιμένει πως και πως και το ξέρει και η ίδια.

Άνθρωπος που βρίσκεται πολύ κοντά στην παρουσιάστρια μου αποκάλυψε αποκλειστικά πως η Ελένη είναι πιο αγχωμένη από ποτέ! Κάνει λες και δεν έχει ξανά βγει στην τηλεόραση!

Έχει τρομερή αγωνία για την επιστροφή της, για το πως εκείνη θα σταθεί μπροστά στις κάμερες και στα φώτα μετά την απουσία της αλλά και για το πως το κοινό θα την.. δει!

Από νωρίς το πρωί βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Mega, προσπαθεί να τελειοποιήσει τα πάντα για την εκπομπή της! Δεν κοιμήθηκε και καλά το βράδυ έμαθα... Είναι γνωστό πως αν δεν εγκρίνει εκείνη κάτι, δεν πρόκειται να βγει στον αέρα! Όλα γίνονται με βάση το πως τα θέλει η Ελένη! Τόσα λεφτά έδωσε ο Μαρινάκης γι' αυτή την εκπομπή. Πρέπει να πάει καλά...

Να υπενθυμίσουμε πως στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη φέτος θα βρίσκονται οι Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Σάββας Πούμπουρας, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Δημήτρης Ουγγαρέζος. Απρόβλεπτοι, κεφάτοι και έτοιμοι για σχολιασμό. Την ειδησεογραφία της ημέρας θα παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος.

Ελένη Μενεγάκη πρεμιέρα mega

Εμείς αναμένουμε να δούμε αν θα είναι μια συνταγή που θα πετύχει! Φέτος έτσι κι αλλιώς το Mega δείχνει να έχει πάρει τα πάνω του σε ποσοστά τηλεθέασης... Η Ελένη ή που θα το κατεβάσει ή που θα το ανεβάσει.

Κοντός ψαλμός, αλληλούια!