Η Δέσποινα Βανδή "έσπασε" την σιωπή της για πρώτη φορά - "Ήταν ένα δύσκολο διάστημα αυτό και..."

Δεν έκρυψε τα συναισθήματά της μπροστά στην κάμερα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Δέσποινα Βανδή

Το όνομά της έχει ακουστεί πολύ αυτή την περίοδο, λόγω του διαζυγίου της με τον Ντέμη Νικολαΐδη που έσκασε σα βόμβα στην ελληνική showbiz. Η Δέσποινα Βανδή μέχρι σήμερα κρατούσε σιγή ιχθύος και το μόνο που έκανε είναι να ποστάρει φωτογραφίες στα social media που την έδειχναν πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Στην πρεμιέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, λοιπόν, παραχώρησε την πρώτη της αποκλειστική συνέντευξη μετά τον χωρισμό και.. δεν έκρυψε τα συναισθήματά της.

Οι δηλώσεις της Δέσποινας Βανδή

«Ήταν ένα δύσκολο χρονικό διάστημα αυτό που περάσαμε. Δεν υπάρχουν πλάνα αυτή τη στιγμή, δεν ξέρουμε ακόμα και εκτός τηλεόρασης αν θα δουλέψουμε, πώς θα δουλέψουμε και ποια θα είναι τα νέα μέτρα», δήλωσε η τραγουδίαστρια στη «Super Κατερίνα» και συνέχισε:

«Καινούρια πράγματα δεν ετοιμάζω, θα βγει ένα νέο τραγούδι μέσα στον Οκτώβρη και ο δίσκος πιο αργά. Τηλεοπτικά αυτή τη στιγμή είμαστε στον Alpha και φέτος το Just θα είναι καταπληκτικό. Από τα ζευγάρια που έχω δει θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον».

Η περιουσία που περνάει στα παιδιά τους

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ του Youweekly.gr, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης είχαν κάνει μια πολύ σημαντική συζήτηση πριν καν ανταλλάξουν βέρες. Συγκεκριμένα, είχαν χωρίσει από την αρχή την περιουσία τους, ενώ είχαν αποφασίσει κιόλας πως ότι αγοράσουν μετά το γάμο τους θα περαστεί απευθείας στην κόρη και το γιο τους.

Επίσης, όσον αφορά το σπίτι που μένει τώρα η Δέσποινα Βανδή με τα παιδιά, αν το πουλήσει για να μετακομίσει σε άλλο θα πάει και αυτό κατευθείαν στην Μελίνα και τον Γιώργο.