Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από τον παππού του Mad Clip για την Αρετή - «Μας κοιτούσε σαν τη βαρυπενθούσα χήρα»

«Δεν μας χαιρέτησε! Εμείς τι είμαστε; Είναι διαγωγή αυτή που έδειξε;»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από τον παππού του Mad Clip για την Αρετή - «Μας κοιτούσε σαν τη βαρυπενθούσα χήρα»

Στο Πρωινό μίλησε το πρωί της Δευτέρας (13/9) ο παππούς του Mad Clip, ο οποίος για ακόμη μια φορά προχώρησε σ' ένα άνευ προηγούμενου ξέσπασμα. Ο ίδιος, φανερή θλιμμένος από την απώλεια του εγγονού του, αναφέρθηκε ξανά στην πρώην σύντροφο του τράπερ, Αρετή και στο γεγονός πως δεν τους χαιρέτησε στην κηδεία, ενώ σε ένα παρόμοιο ξέσπασμα είχε προχωρήσει και πριν από μερικές ημέρες.

Οι δηλώσεις του παππού του Mad Clip για την Αρετή

«Πονάω πολύ, όπως πονάει όλη η οικογένεια. Τον είχα δει τελευταία φορά στις 20 Ιουλίου και όταν ήταν να φύγω μου είπε σε αγαπάω. Μετά πήγα σπίτι του, χτύπησα το κουδούνι και δεν είχε ανταπόκριση, μπορεί να είχε ρήξη με την κοπέλα.

Εγώ γνωρίζω ότι ο εγγονός μου την αγαπούσε σφόδρα και ήθελε να την παντρευτεί. Όταν ήταν να πάρει την Πόρσε ήταν στο σπίτι μου ο εγγονός μου, ο πατέρας του και η υπόλοιπη οικογένεια και του είπα ότι η Αρετή τον κοροϊδεύει. Χρήματα υπήρχαν πολλά αλλά εμείς δε βρήκαμε τίποτα. Εκείνη που ξέρει για τα χρήματα είναι η Αρετή.

Ο εγγονός μου έκανε πολλά έξοδα. Και για την Αρετή και σε φίλους του. Δε λέω πως όλα τα λεφτά που έβγαλε ο Παναγιώτης τα κράτησε η Αρετή. Αλλά γνωρίζει αυτή το τι ακριβώς έχει γίνει. Τραπεζικούς λογαριασμούς δεν έχει, δεν άφηνε λεφτά. Του είχα πει να τα βάζει στην τράπεζα, αλλά δεν με άκουσε.

Η Αρετή δε με γνώριζε; Με έχει αγκαλιάσει δυο φορές. Όταν πήγαινα στο σπίτι του Παναγιώτη ήταν εκεί. Η Αρετή ήταν στα μέσα και στα έξω. Εγώ άκουσα πως είπε η Αρετή πως είχαν κάποια σχέση και δεν τα βρήκαν.

Η Αρετή ήρθε στην κηδεία και καθόμασταν στις καρέκλες. Πήγε στην μητέρα του Παναγιώτη και μίλαγαν. Δεν μας χαιρέτησε. Εμείς τι είμαστε; Είναι διαγωγή αυτή που έδειξε, που μας κοίταγε σαν τη βαρυπενθούσα χήρα;».

Έκλεισε η υπόθεση του τροχαίου

Μετά το ηχητικό ντοκουμέντο που έφερε στο φως η εκπομπή Super Κατερίνα με τα τελευταία λόγια του Mad Clip πριν πεθάνει, το Πρωινό μετέφερε όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του τροχαίου που του κόστισε τη ζωή μόλις στα 34 του.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Τάσο Τεργιάκη, η υπόθεση του τροχαίου έκλεισε για την αστυνομία, μιας και πλέον είναι σίγουρο πως δεν εμπλέκεται δεύτερο αυτοκίνητο.

«Συνομιλώντας το Σαββατοκύριακο με αστυνομικούς, μου είπαν ότι η υπόθεση του τροχαίου για την αστυνομία έχει κλείσει ως τροχαίο με ευθύνη του οδηγού. Αν και θα γίνει πραγματογνωμοσύνη από τεχνικό σύμβουλο που έβαλε η οικογένεια, δεν προκύπτει η εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου, δεν υπάρχει πρόβλημα στον δρόμο.

Δηλαδή κακοτεχνίες ή νερό. Εκεί έχει καταλήξει η αστυνομία. Η αστυνομία έχει κάνει την έκθεσή της. Ρώτησα για τα προσωπικά αντικείμενα του Mad Clip και μου είπαν ότι δόθηκαν στον πατέρα και τα κλειδιά και τα προσωπικά αντικείμενα» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.