Τροχαίο Mad Clip: Σοκαριστικό ντοκουμέντο - Τελικά υπήρχε πρόβλημα στο αυτοκίνητο

Ανατριχιάζουν τα τελευταία λόγια του! Ο φόβος που είχε πριν το θάνατο του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τροχαίο Mad Clip: Σοκαριστικό ντοκουμέντο - Τελικά υπήρχε πρόβλημα στο αυτοκίνητο

Ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο με τον Mad Clip, έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή Super Κατερίνα, που έκανε πρεμιέρα σήμερα 13/9 το πρωί μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Συγκεκριμένα, πρόβαλλαν ένα ηχητικό μήνυμα που είχε στείλει ο τράπερ σε καλό του φίλο, λίγο πριν πεθάνει σε τροχαίο στην Βουλιαγμένη.

Ο καλλιτέχνης είχε έναν μεγάλο φόβο! Όπως είχε αναφέρει στο μήνυμα του, δεν είχε καλά λάστιχα και φοβόταν μήπως του φύγει το αυτοκίνητο σε καμία στροφή....

«Που να πάμε ρε θηρίο! Άστα! Μας έχουνε φάει οι τείχη και η μιζέρια. Κι αυτός κ...καιρος τώρα έτσι όπως είμαστε με αυτά τα λάστιχα που έχω θα φύγουμε σε καμία στροφή», ακούγεται χαρακτηριστικά να λέει στο ηχητικό ντοκουμέντο ο Mad Clip και ανατριχιάσει.

Μάλιστα, το γεγονός αυτό ρίχνει περισσότερο φως στην υπόθεση για το πως του έφυγε το αμάξι και έχασε τη ζωή του.

Αυτό είναι το ηχητικό ντοκουμέντο με τον Mad Clip

Άγριο ξέσπασμα από τον πατέρα του Mad Clip μετά το τροχαίο

Ο πατέρας του Mad Clip μίλησε στην εκπομπή T-Live και μέσα σε όλα θέλησε να αναφερθεί για όλα αυτά τα οποία ακούγονται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τα απολεσθέντα αντικείμενα του γιου του.

Ο πατέρας ο οποίος από την μια στιγμή στην άλλη έχασε το παιδί του την Περασμένη Πέμπτη σε τροχαίο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται για όλα αυτά από τη στιγμή που το παιδί του έφυγε από τη ζωή αλλά καλώς ή κακώς είναι μια “άχαρη” διαδικασία που πρέπει να γίνει.

Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εγώ χθες που πήγα στην τροχαία Άνω Γλυφάδας πήγα για να ορίσω πραγματογνώμονα τον κύριο Μαδιά για να τσεκάρει το αυτοκίνητο και να διαπιστώσει αν πρόκειται για δολιοφθορά ή να δει τι πήγε λάθος. Ρώτησα τον υπαστυνόμο εάν έχουν ψάξει το αυτοκίνητο του γιου μου για τον σταυρό που έχει απολεσθεί που του το είχε κάνει δώρο ο πρώτος του ξάδερφος και τον φορούσε όπως φαίνεται και στα βίντεο. Μου είπαν ότι έψαξαν το αυτοκίνητο και δε βρήκαν τίποτα.

Η τροχαία όμως μου είπε ότι πρέπει να πάω σε αστυνομικό τμήμα για να κάνω μήνυση. Πράγματι πήγα στην ασφάλεια και κατέθεσα μήνυση κατά αγνώστων ότι απωλέσθηκε ο σταυρός και το κινητό τηλέφωνο του παιδιού μου.

Το τσαντάκι με τα χρήματα (8.400 ευρώ) το έχει ο διοικητής στην τροχαία στην οδό Ηπείρου και πρέπει να το παραλάβουμε μαζί με τη μητέρα του γιου μου και όταν πάμε θα μας πάρουν και κάποια κατάθεση όπως μου είπαν.

Δε θέλω να ακούγεται από εδώ κι από εκεί ότι υπονοούν στα ΜΜΕ ότι ο πατέρας που έχει πεθάνει το παιδί του τρέχει για σταυρούς και για τηλέφωνα αλλά κάποιος πρέπει να κάνει και αυτή την άχαρη δουλειά.

Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν ψάχνω για δημοσιότητα, θέλω να καταλάβουν ότι την ώρα που θρηνώ εγώ τον γιο μου, έπεσε και ο κλήρος να ασχολούμαι με όλα αυτά. Το παιδί προχθές το θάψαμε, δε θέλω να έρθει ποτέ κανείς στη θέση αυτή που είμαι εγώ. Όλα αυτά με τους σταυρούς και τα πορτοφόλια εμένα δε με αφορούν αλλά κάποιος πρέπει να το κάνει».