Mad Clip: Όσα αναφέρει το έγγραφο του ΕΚΑΒ για τον χαμένο σταυρό και το κινητό

Εξελίξεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Mad Clip: Όσα αναφέρει το έγγραφο του ΕΚΑΒ για τον χαμένο σταυρό και το κινητό

Ένας χαμός επικρατεί μια εβδομάδα μετά το θάνατο του Mad Clip σε τροχαίο στην Βουλιαγμένη. Αφορμή στάθηκε η δημόσια - αλλά όχι επίσημη - καταγγελία του παππού τους πως κλάπηκε από τη σορό του στο σημείο του δυστυχήματος, ο σταυρός του αξίας 30 χιλιάδων ευρώ και το κινητό του.

Η εκπομπή T-live, έφερε στο φως το έγγραφο που περιγράφει τι παραδόθηκε από τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ στο νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου του Ευαγγελισμού.

Όσα αναφέρει το ΕΚΑΒ για τα χαμένα αντικείμενα του Mad Clip

Συγκεκριμένα, παραδόθηκε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο, ένα ασημένιο ρολόι, ένα βραχιόλι-μπρασελέ και μία ζώνη Louis Vuitton. Ο σταυρός και το κινητό του Mad Clip δεν ήταν ανάμεσα σε αυτά.

Μαρτυρίες στο T-live αναφέρουν ότι με το πουέγινε δυστύχημα μαζεύτηκε πολύς κόσμος στο σημείο, οπότε όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά για την κλοπή. Ενώ, νωρίτερα σήμερα ο πατέρας του άτυχου τράπερ βρέθηκε στο Α.Τ Γλυφάδας.

Τι ανέφεραν οι πραγματογνώμονες μετά την εξέταση του αυτοκινήτου;

Αμέτρητα είναι τα "γιατί" μέχρι και σήμερα για το πως πέθανε καθώς όλοι λένε πως είχε γνώσεις από τα αυτοκίνητα. Σύμφωνα λοιπόν με το πόρισμα των πραγματογνωμόνων μετά την εξέταση της μοιραίας Porsche, ο Mad Clip έτρεχε με ταχύτητα 134 χλμ. και όταν κατάλαβε ότι θα συγκρουστεί με την κολώνα προσπάθησε να συγκρατήσει το όχημα, όμως δεν τα κατάφερε.

Ο κ. Μαδιάς δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Live News: «Το όχημα φαίνεται να ολισθαίνει με ελαφρά κλίση δεξιά και μετά ακαριαία προσπάθησε να συγκρατήσει το όχημα όμως δυστυχώς απώλεσε την ευστάθειά του. Ο 34χρονος τράπερ στρίβει απότομα το τιμόνι και το αυτοκίνητο καρφώνεται σε κολώνα φωτισμού, χωρίς να υπάρχουν περιθώρια αντίδρασης.

Ο διαγνωστικός έλεγχος που αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες. Ευελπιστούμε να ανακτήσουμε πλήρη στοιχεία για το τι ακριβώς συνέβη σε όλες τις ηλεκτρονικές μονάδες του συστήματος του εγκεφάλου». Δείτε επίσης εδώ τι άλλαξε στο instagram του 5 μέρες μετά τον θάνατό του.