Κόλαφος η Σκορδά κατά Κωνσταντινίδου: «Βγήκε να μιλήσει για τον Πέτρο Φιλιππίδη και να πει...»

Χαμός στο Πρωινό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κόλαφος η Σκορδά κατά Κωνσταντινίδου: «Βγήκε να μιλήσει για τον Πέτρο Φιλιππίδη και να πει...»

Μεγάλο σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις που έκανε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη στο πλατό της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι. Τόσο στο twitter, όσο και σε συναδέλφους της προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις.

Στον αέρα του Πρωινού οι δηλώσεις αυτές συζητήθηκαν πολύ ώρα με τις εντάσεις μάλιστα να είναι σε υψηλά επίπεδα. Ενώ, η Φαίη Σκορδά έχοντας μείνει άφωνη θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο.

Σκορδά για Κωνσταντινίδη

«Το θέμα για μένα πια είναι τι έπαθε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, συγγνώμη που το λέω έτσι απλά. Τι έπαθε; Δεν έγινε συγκεκριμένη ερώτηση, ήθελε μόνη της να το πάει εκεί. ήθελε μόνη της να μιλήσει για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Για μένα εκεί είναι η ουσία. Βγήκε να μιλήσει για τον Πέτρο Φιλιππίδη και να πει «τι θα κάνουμε παιδιά, θα τον κρεμάσουμε κιόλας»;», είπε και συνέχισε:

«Και μιλάμε για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η οποία πραγματικά είναι μέσα στις καρδιές μας. Γι’ αυτό πέσαμε από τα σύννεφα και έχει στηρίξει γυναίκες».

Κόλαφος και ο Μπιμπίλας κατά Κωνσταντινίδου

Ο Σπύρος Μπιμπίλας λοιπόν, ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, Καλύτερα δε γίνεται, θέλησε να πάρει θέση.

«Αναγκάστηκα να τη δω τη συνέντευξη. Διαχειριζόμαστε μια δύσκολη κατάσταση και πολλοί είναι εκείνοι που μπορούν να πουν κάτι. Εγώ θέλω να εφιστήσω την προσοχή σε όσους μιλάνε, να σκεφτούν πριν μιλήσουν γιατί εκτίθεται ανεπανόρθωτα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Ήταν άστοχο το σχόλιο της Ελισάβετ. Ο τρόπος που το είπε δεν ξέρω αν αντικατοπτρίζει τη θέση της και αν μπερδεύτηκε με τον τρόπο που τα είπε. Φαντάζομαι ότι αν είχε συμβεί στην κόρη της δεν θα μιλούσε με τον ίδιο τρόπο».