The Bachelor 2: Αποχώρησε κι έκανε μπλοκ στο instagram τον Αλέξη Παππά!

"Του έπεφτα πολύ"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The Bachelor 2: Αποχώρησε κι έκανε μπλοκ στο instagram τον Αλέξη Παππά!

Αυτό η αλήθεια είναι δεν πήγε και πολύ καλά! Η συγκεκριμένη παίκτρια βίωσε στο The Bachelor 2 κάτι πρωτόγνωρο! Για την ακρίβεια, στο τελευταίο επεισόδιο ο ίδιος ο εργένης, Αλέξης Παππάς, της ζήτησε να αποχωρήσει από το παιχνίδι καθώς με την συμπεριφορά της τον έκανε να μην θέλει να την διεκδικήσει!

Ναι, πολύ σωστά καταλάβατε! Πρόκειται για την Λάουρα! Το πρωί της Δευτέρας η πρώην παίκτρια του ριάλιτι βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα και με τα λεγόμενά της άδειασε τον μπάτσελορ λέγοντας πως αν δεν της ζητούσε εκείνος να φύγει θα το έκανε η ίδια από μόνη της.

Οι δηλώσεις της Λάουρας για τον Αλέξη Παππά

«Του έπεφτα πολύ του Αλέξη και με έδιωξε. Δεν τον βρίσκω γοητευτικό, δεν τρελαινόμουν να τον διεκδικήσω. Προσωπικά δεν μου αρέσει. Ήμουν και επηρεασμένη και από αυτά που είδα στο Survivor», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν μου άρεσε και προσπαθούσα μέσα από τα ραντεβού των κοριτσιών να μάθω πώς είναι ο χαρακτήρας του. Τι άνθρωπος είναι. Δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Αυτό μου βγήκε, δεν μπορούσα να υποκριθώ. Θα έφευγα μόνη μου, είχα έτοιμα τα πράγματά μου».

Bachelor 2: Η Αλέσια "άδειασε" τον Παππά μετά το χωρισμό - «Η γυναίκα που ονειρεύεται υπάρχει μόνο...»

Λίγους μήνες μετά το χωρισμό της από τον Αλέξη Παππά, η Αλέσια έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Open Weekend, με αφορμή το Bachelor 2, όπου τον διεκδικούν 21 κοπέλες. Η ξανθιά καλλονή λοιπόν, δεν δίστασε να τον "αδειάσει".

«Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην Ιταλία για τη σχεδίαση ενός ελικοπτέρου. Στο τρέιλερ του The Bachelor o Αλέξης είναι κούκλος, όπως πάντα. Είδα τα κορίτσια που τον διεκδικούν. Είναι πανέμορφες, με διαφορετικές προσωπικότητες. Και βλέποντάς τον μαζί τους ένιωσα ότι είναι το παρελθόν που πρέπει να αφήσω πίσω μου. Με κάνει να αισθάνομαι περίεργα. Αλλά είμαι χαρούμενη για αυτόν.

Με κάνει να νιώθω άβολα. Βλέποντάς τον με τα κορίτσια μου έρχονται εικόνες με μένα και εκείνον. Όταν είσαι ερωτευμένος πάντα βρίσκεις χρόνο, το πολεμάς. Τα άλλα είναι δικαιολογίες. Θέλω ο άντρας που θα είναι δίπλα μου να με κάνει να νιώθω μοναδική. Να παλεύει για μένα, όπως θα έκανα και εγώ για εκείνον.

Του εύχομαι να βρει τον έρωτα στο The Bachelor. Ίσως τον βρήκε, ίσως όχι. Δεν έχουμε επαφές. Τον έχω μπλοκάρει από παντού. Δε θέλω να τον βλέπω πια. Δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου, αν και έχει το τηλέφωνο των γονιών μου. Δε θα του τηλεφωνήσω αν έρθω στην Ελλάδα. Όποτε βλεπόμαστε πάντα κάτι συμβαίνει, οπότε… Δεν θα τον δω στα επεισόδια του Bachelor. Δε μπορώ. Η γυναίκα που ονειρεύεται ο Αλέξης, υπάρχει μόνο στα όνειρά του» είπε χαρακτηριστικά η Αλέσια.