Οι πρώτες δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου μέσα από το νοσοκομείο - «Δεν ξέρω πόσο διάστημα θα...»

Εξελίξεις με την υγεία του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Οι πρώτες δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου μέσα από το νοσοκομείο - «Δεν ξέρω πόσο διάστημα θα...»

Τις πρώτες του δηλώσεις μέσα από το νοσοκομείο παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας (13/9) ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην πρεμιέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο παρουσιαστής μέσα σε όλα ανέφερε πως όταν με το καλό πάρει εξιτήριο θα επιστρέψει αμέσως στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Super Κατερίνα. Κοριτσάρα μου, τι κάνεις; Όταν σε ακούω νιώθω πάρα πάρα πολύ καλά. Εδώ και λίγη ώρα, ακούω την εκπομπή σας αλλά δεν παύει να είμαι σε ένα νοσοκομείο, είμαι στον Ευαγγελισμό. Η φωνή της Super Κατερίνας, ηχεί σε κάθε νοσοκομείο και σε κάθε μέρος. Εγώ θα βγω έξω και θα κάνουμε και ρεπορτάζ, θα βγω κι εγώ έξω και θα κάνουμε τα πάντα. Σου στέλνω την αγάπη μου και θα επανέλθω δριμύτερος.

Η αγάπη σας είναι ανεξίτηλα χαραγμένη πάνω μου και όταν θα βγω θα σας τη δείξω. Η σύντροφός μου έχει τραβήξει πολλά γιατί θέλω έναν άνθρωπο να είναι δίπλα μου λόγω της κατάστασής μου. Δεν ξέρω πόσο διάστημα θα πάρει, ένας πυρετός με ταλαιπωρεί. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να γυρίσουμε ωραίοι, ζωντανοί και ακμαίοι. Πρόλαβα μόνο την είσοδο των παικτών στο Big Brother γιατί τότε μπήκα στο νοσοκομείο».

Big Brother 2: Το τηλέφωνο που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον Γρηγόρη Γκουντάρα πριν την πρεμιέρα

Το βράδυ της Κυριακής (29/8), ο Γρηγόρης Γκουντάρας μαζί με την αγαπημένη του σύζυγο, Νάταλι Κάκκαβα, έκαναν πρεμιέρα για το Big Brother 2 και ο αγαπημένος παρουσιαστής, δέχθηκε ένα ιδιαίτερο τηλεφώνημα από τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Οι δυο τους είναι καλοί φίλοι από παλιά και μάλιστα στην περσινή σεζόν συνεργάστηκαν για κάποιους μήνες στο Ευτυχείτε.

Μπορεί λοιπόν ο Ανδρέας Μικρούτσικος να μην έχει μιλήσει κατά καιρούς με τα καλύτερα λόγια για το Big Brother και τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ, ωστόσο δεν παρέλειψε να ευχηθεί στον φίλο του για τη νέα αυτή αρχή που κάνει στην καριέρα του.

«Γλυκέ μου αγαπημένε Ανδρέα, το τηλεφώνημά σου με συγκλόνισε… Σε αγαπώ, σε ευχαριστώ πολύ και σύντομα ξανά στις επάλξεις όπως μόνο εσύ ξέρεις», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Γρηγόρης Γκουντάρας Ανδρέας Μικρούτσικος