Ελένη Τζώρτζη: "Άδειασε" την Κωνσταντινίδου μετά τις δηλώσεις της για τον Φιλιππίδη - "Πρέπει να ζητήσει συγγνώμη"

«Εγώ αν είχα κάνει τέτοιο λάθος θα είχα πάει να παραδοθώ στην αστυνομία»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελένη Τζώρτζη:

Ο κακός χαμός επικρατεί τα τελευταία 24ωρα με τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ανάμεσα στα άτομα που ξέσπασαν ήταν η Ελένη Τζώρτζη.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας (13/9), η συγκεκριμένη ηθοποιός βρέθηκε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Πρωινό και προχώρησε σε οργισμένες δηλώσεις κατά της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, το ίδιο όμως και η Φαίη Σκορδά.

Το ξέσπασμα της Ελένης Τζώρτζη για τι δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

«Αυτά τα πράγματα δεν λέγονται δημόσια. Είναι απαράδεκτο, αφενός για τα θύματα, αφετέρου για όλο το συνάφι των ηθοποιών. Αυτά τα πράγματα είναι μηνύσιμα. Δεν μπορείς να αποκαλείς έναν κλάδο ολόκληρο εν δυνάμει βιαστές. Για όνομα του Θεού! Για όνομα του Θεού! Μιλάμε για κακουργήματα!

Είναι απαράδεκτο να ακούγονται αυτά τα πράγματα. Προφανώς και πρέπει να ζητήσει συγγνώμη! Εγώ αν είχα κάνει τέτοιο λάθος θα είχα πάει να παραδοθώ στην αστυνομία».

Αναλυτικά όσα είπε η Κωνσταντινίδου για τον Φιλιππίδη

«Δεν έχω δει άλλο σκηνοθέτη, θα πω ένα όνομα γιατί τον τιμά, ίσως μόνο τον Πέτρο Φιλιππίδη να αγαπάει τόσο πολύ τους ηθοποιούς την ώρα που κάνει την σκηνοθεσία, έχει πολλή σημασία αυτό που λέω. Να τον νοιάζει να είναι καλός ο ηθοποιός, γιατί δεν τους νοιάζει. Διαχωρίζω τελείως τη σκηνοθετική του ιδιότητα. Μιλάμε για έναν σπουδαίο ηθοποιό, σπουδαίο… Και όταν έβλεπε ότι ο ηθοποιός «αρπάζει», «καιγόταν» από κάτω», ανέφερε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

«Δεν μπορώ να πω τίποτα. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του σχέδιο ζωής, για κάποιο λόγο συνέβησαν αυτά και βλέπουμε ότι όλοι ερχόμαστε προ των ευθυνών μας. Ήρθε. Τι θέλουμε άλλο; Να τον κρεμάσουμε κιόλας;»

Σχετικά με την απόφαση να μην παίζονται πλέον οι σειρές στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει ο Πέτρος Φιλιππίδης, απάντησε: «Εντελώς διαφωνώ. Οι ηθοποιοί δεν έχουν αδυναμίες; Δεν ήταν πάντα έτσι; Αν είναι να τιμωρηθεί η Δικαιοσύνη είναι εδώ και θα τιμωρηθούν οι άνθρωποι αν έκαναν κάτι.

Εμείς πόσο είμαστε αθώοι μπροστά σε όλα αυτά τα πράγματα; Πόσο δεν έχουμε κάνει τίποτα; Έχω μιλήσει μαζί του, τον πήρα τηλέφωνο, μιλήσαμε καμιά δυο φορές. Είναι μια πολύ ευρύτερη οικογένεια, δεν είναι ωραία αυτά. Δεν είναι ωραία, όμως, και να γίνονται. Βεβαίως και συμφωνώ που βγήκαν στη δημοσιότητα, εννοείται! Από τότε έπρεπε να βγουν, από τη στιγμή που έγιναν. Ο καθένας, βέβαια, έχει το χρόνο του και βρίσκει το θάρρος να το πει η αλήθεια είναι».