Γιώργος Παπαγεωργίου: Οι πρώτες του δηλώσεις για τον γάμο του με την Δανάη Μιχαλάκη

«Δεν υπήρξε ποτέ αυτή η πιθανότητα της ημερομηνίας που είχε βγει μέσα στον Ιούνιο! Σοκαριστήκαμε όταν το ακούσαμε»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Παπαγεωργίου: Οι πρώτες του δηλώσεις για τον γάμο του με την Δανάη Μιχαλάκη

Στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” και τον Αλέξη Μίχα μίλησε το πρωί της Δευτέρας (13/9) ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Ο ίδιος, μέσα σε όλα, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον γάμο του με την Δανάη Μιχαλάκη.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Παπαγεωργίου

«Η Σκοτεινή Θάλασσα είναι μια σειρά μυστηρίου, αστυνομικού σασπένς, στην οποία έχουμε την ιστορία εξαφάνισης μιας κοπέλας, εγώ είμαι ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνισή της. Ο Χρήστος είναι ένας σκοτεινός ήρωας, είναι διπολικός, είναι ένας χαρακτήρας που έπρεπε να κάνουμε μεγάλη μελέτη στην προετοιμασία για το πώς θα αποδοθεί σωστά. Ένιωθα πιο ασφαλής στην κωμωδία αλλά τα τελευταία χρόνια μου προτείνουν συνέχεια δραματικούς ρόλους. Στην παράσταση Λυσιστράτη μου είχε ζητήσει ο σκηνοθέτης να ξεκινήσω με έναν καβγά με ηθοποιό που καθόταν στο κοινό. Εξαγριώθηκε 10.000 κόσμος. Η μπάντα μου, οι Polkar είναι το παιδάκι μου, το αντικαταθληπτικό μου, δεν θα ένιωθα τόσο πλήρης χωρίς του Polkar.

Ο γάμος μας ήταν ακριβώς όπως τον θέλαμε με την Δανάη. Ένα ωραίο μεγάλο πάρτι με φίλους. Ο γάμος ήταν πολιτικός και δεν είχαμε ρύζι. Οπότε ξαφνικά, χωρίς να το περιμένουμε, όταν βγήκαμε από το δημαρχείο μας μάς έλουσαν με σακιά από ρύζι. Ουσιαστικά δεν υπήρξε ποτέ αυτή η πιθανότητα της ημερομηνίας που είχε βγει μέσα στον Ιούνιο. Σοκαριστήκαμε όταν το ακούσαμε. Έπαιρναν οι φίλοι μας και ρωτούσαν γιατί δεν τους το είπαμε».

Δείτε για πρώτη φορά τις βέρες της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου

Τα σκαλιά του Δημαρχείου ανέβηκαν 7 Αυγούστου ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη στη Σύρο. Το αγαπημένο ζευγάρι λάμπει από ευτυχία. Ο ηθοποιός και μουσικός μάλιστα, μετά τον γάμο, έδωσε συναυλία με την μπάντα του, τους Polkar και δεν δίστασε να ανέβει στην σκηνή και η αγαπημένη του.

Αν και οι δυο έχουν επιλέξει να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την σχέση τους, και οι δυο είναι αρκετά ενεργοί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media όπου δημοσιεύουν διάφορες προσωπικές στιγμές.

Αυτή τη φορά η γνωστή ηθοποιός η οποία αγαπήθηκε όσο τίποτα άλλο μέσα από την τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» θέλησε να δημοσιεύσει μια άκρως τρυφερή φωτογραφία με τον αγαπημένο της. Η Δανάη Μιχαλάκη πόσταρε μια φωτογραφία στην οποία φαίνονται για πρώτη φορά οι βέρες τους.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια αλλά και τα likes πήραν κυριολεκτικά "φωτιά". Η ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας: Α! ναι, ξέχασα να σου πω, πως τα στάχυα είναι χρυσά κι απέραντα, γιατί σ’ αγαπώ.»