Τσαρούχας: «Να εξαιρούν από τις παραγωγές πρωταγωνιστές που υποστηρίζουν τους κατηγορούμενους βιαστές»

Ξέσπασε ο ηθοποιός μετά το σάλο που ξέσπασε με αφορμή τον Πέτρου Φιλιππίδη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τσαρούχας: «Να εξαιρούν από τις παραγωγές πρωταγωνιστές που υποστηρίζουν τους κατηγορούμενους βιαστές»

Μετά τις δηλώσεις που έκανε για τον Πέτρο Φιλιππίδη το Σάββατο 11/9 η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», προκλήθηκε μεγάλος σάλος, τόσο από ταsocial media, όσο και από τους συναδέλφους της.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο οποίος είναι μέλος του Πειθαρχικού του ΣΕΗ, αντέδρασε επίσης και απάντησε σε αυτές με μία ανάρτησή του στο Facebook.

Η ανάρτηση του Τσαρούχα

«Μία σκέψη: Αντί τα κανάλια να “κόβουν” τις επαναλήψεις εκπομπών με πρωταγωνιστές κατηγορούμενους για βιασμούς – κακοποιήσεις (αδικώντας έτσι και συναδέλφους που πραγματικά δεν είχαν ιδέα), δεν θα ήταν προτιμότερο να εξαιρούν από τις νέες παραγωγές τους πρωταγωνιστές που υποστηρίζουν δημοσίως τους κατηγορούμενους βιαστές – κακοποιητές; Πιο τίμιο μου φαίνεται», σημείωσε ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Μια σκέψη : Αντί τα κανάλια να "κόβουν" τις επαναλήψεις εκπομπών με πρωταγωνιστές κατηγορούμενους για βιασμούς -...

Posted by Paschalis Papatsarouchas on Saturday, September 11, 2021

«Ο άνθρωπος είναι ένα τρομακτικό κτήνος που τα συνηθίζει όλα»

Ο Πασχάλης Τσαρούχας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» η οποία έκανε σήμερα πρεμιέρα μέσα από την συχνότητα του MEGA. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μέσα σε όλα για την σειρά «Γη της Ελιάς» αλλά και για τις κακοποιητικές συμπεριφορές του θεάτρου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πασχάλης Τσαρούχας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτό που χαρακτηρίζει τη "Γη της Ελιάς" είναι οι ανατροπές στο σενάριο». Όσο για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος, είπε χαρακτηριστικά:

«Έχουμε να κλείσουμε δύο υποθέσεις ακόμα. Τις πρώτες μέρες που διαβάζαμε τις καταγγελίες στέγνωνε το στόμα μας. Ο άνθρωπος είναι ένα τρομακτικό κτήνος που τα συνηθίζει όλα. Στη δική μας τη βάρδια, που λένε, έλαχε ένας κλήρος.

Προσπαθήσαμε να το φέρουμε εις πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν το πετύχαμε, δεν μπορώ να το κρίνω εγώ».