Το τερμάτισε ο Βαρθακούρης κατά Γκουντάρα - Κάκκαβα: «Οι εφιάλτες των μονοψήφιων»

«Νέα Δημουλίδου με βρήκε...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το τερμάτισε ο Βαρθακούρης κατά Γκουντάρα - Κάκκαβα: «Οι εφιάλτες των μονοψήφιων»

Ο Χάρης Βαρθακούρης δεν γινόταν να αφήσει ασχολίαστες τις πρόσφατες δηλώσεις του Γρηγόρη Γκουντάρα προς το πρόσωπο του με αφορμή το χαμό που προκάλεσε όταν εκδήλωσε την δυσαρέσκειά του για το γεγονός πως το προφίλ της εκπομπής «ΣουΚου Family» Instagram , που παρουσίαζε πέρσι στον ΣΚΑΙ με τη σύζυγό του ο ίδιος, μετονομάστηκε σε «Όλα Γκουντ» που πλέον παρουσιάζει το ζευγάρι.

«Προφανώς τώρα δεν έχει να ασχοληθεί με κάτι άλλο και ασχολείται με αυτό. Ασχολείται με λάθος πράγματα. Οι λογαριασμοί ανήκουν στα κανάλια. Ο λογαριασμός που λέει τώρα ότι είναι δικός του, ήταν προηγουμένως σε μια άλλη εκπομπή, ήταν στον Λιάγκα. Ο ίδιος λογαριασμός πήγε μετά στον Βαρθακούρη και ήρθε μετά σε εμάς. Μη γράφουμε πράγματα μόνο για να δημιουργήσουμε εντυπώσεις»

«Οι περισσότεροι έχουν καταλάβει γιατί τα γράφει, αλλά να γράφουμε πράγματα τα οποία ισχύουν. Για να δημιουργήσω εντυπώσεις μπορώ κι εγώ να γράψω ό,τι θέλω. Δεν θα το κάνω ποτέ. Δεν με γνωρίζει ο Χάρης Βαρθακούρης. Ας λένε ό,τι θέλουν. Ο κόσμος καταλαβαίνει και κρίνει», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας στο Πρωινό σήμερα 13/9 το πρωί.

Η απάντηση του Βαρθακούρη στον Γκουντάρα

Έχοντας λοιπόν δει τις δηλώσεις που έκανε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο Χάρης Βαρθακούρης θέλησε να του απαντήσει μέσω αναρτήσεων που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο τραγουδιστής λοιπόν, διέψευσε τον παρουσιαστή που χαρακτηριστικά είπε ότι ο λογαριασμός της εκπομπής στο Instagram αρχικά άνηκε στον Γιώργο Λιάγκα, στην συνέχεια τον πήρε εκείνος και τώρα πλέον το έχει ο ίδιος.

Συγκεκριμένα, ισχυρίζεται πως το account δεν άνηκε στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά δημιουργήθηκε από το μηδέν για το Σου Κου Family, ενώ έχει αλλάξει όνομα μόνο μία φορά για την εκπομπή Όλα Γκουντ.

Μάλιστα, έχοντας γίνει έξαλλος δεν δίστασε να κάνει αναφορά σε... μονοψήφια νούμερα, αλλά και στην Κική Δημουλίδου με την οποία είχε τσακωθεί προσφάτως.

Βαρθακούρης Γκουντάρα  Κάκκαβα

Βαρθακούρης Γκουντάρα  Κάκκαβα τσακωμός

Βαρθακούρης Γκουντάρα  Κάκκαβα κόντρα

Βαρθακούρης κατά Γκουντάρα - Κάκκαβα

Το τερμάτισε ο Βαρθακούρης κατά Γκουντάρα - Κάκκαβα