Φίλης της πρώην παίκτριας του Power of Love αποκαλύπτει: "Είχαν τις εντάσεις τους σαν ζευγάρι"

Οι αποκαλύψεις για το μοντέλο και τον σύντροφό της μετά την σύλληψη τους με 8 κιλά κοκαϊνης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φίλης της πρώην παίκτριας του Power of Love αποκαλύπτει:

Στο Love It μίλησε η Ιόλη Κεσίδου, η φίλη και συμπαίκτρια της 29χρονης στο Power of Love που συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη 9/9 μαζί με τον σύντροφό της για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Λίγο μετά την άφιξη του ζευγαριού στον ανακριτή, η Ιόλη μίλησε στην εκπομπή και αποκάλυψε πως το 29χρονο μοντέλο είχε αρκετές εντάσεις με τον σύντροφό της.

Οι δηλώσεις της φίλης της πρώην παίκτριας του Power of Love

«Μου το έστειλε μια φίλη μου μήνυμα, αλλά δεν αναγραφόταν όνομα για το ποια ήταν η κοπέλα και μόλις πάτησα και μου το έβγαλε έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Δεν μου είχε δείξει κάτι ποτέ και η ζωή που έκανε ήταν μια πολύ απλή και λιτή ζωή για να κάνεις αυτό το πράγμα. Εγώ δεν πιστεύω ότι το κάνει και σίγουρα κάτι άλλο υπάρχει στη μέση. Μέσα στο παιχνίδι ήταν ευχάριστη, κάναμε αρκετή παρέα, ερχόταν στο δωμάτιο μου, μιλούσαμε, γελούσαμε βγαίναμε έξω.

Ποτέ δεν μου είχε δώσει την αίσθηση ότι κάνει κάτι απαγορευμένο. Μετά το παιχνίδι είχαμε βρεθεί κάποιες φορές, μιλούσαμε αρκετά συχνά στο τηλέφωνο. Εγώ από το internet έμαθα ότι σκοπεύει να παντρευτεί. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού που ήταν χωρισμένη δεν συζητούσαμε και πολλά, εγώ ήξερα ότι όταν βγήκα από το παιχνίδι μου είπε ότι τα ξαναβρήκαν και ότι ήταν πολύ καλά, απλά είχαν και τις εντάσεις τους σαν ζευγάρι αλλά δεν μπήκε σε λεπτομέρειες.

Μου είπε ότι τα συζήτησαν και τα ξαναβρήκαν, ότι έχει δει διαφορά και αλλαγή στο πρόσωπό του και ότι είναι πάρα πολύ καλά. Μου είχε παρουσιάσει έναν άνθρωπο με τον οποίον αντιμετώπιζαν πολλά θέματα σαν ζευγάρι, όπως αντιμετωπίζουν και πολλά άλλα ζευγάρια».

Κλονισμένος ψυχικά και συναισθηματικά ο σύντροφος της πρώην παίκτης του Power of Love

Ο δικηγόρος του 32χρονου συντρόφου της πρώην παίκτριας του Power of Love, που συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή με 7,8 κιλά κοκαϊνης, μίλησε στην εκπομπή Happy Day αποκαλύπτοντας όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση.

«Αυτό που θέλουμε είναι στο δικαστήριο να αναδειχθεί ότι οποιοσδήποτε έχει την παραμικρή επαφή με μια τέτοια ποσότητα είναι και ο ιδιοκτήτης αυτής της ποσότητας. Άρα και η ποινική του μεταχείριση πρέπει να είναι η αντίστοιχη.

Η αστυνομία δεν γνωρίζει ποιος είναι αυτός, ο οποίος έδωσε την εντολή για την παραλαβή αυτής της ποσότητας. Είναι δεδομένο ότι κρύβονται άλλα πρόσωπα από πίσω. Δεν υπάρχουν στοιχεία για διακινητική συμπεριφορά τις προηγούμενες ημέρες. Αυτό που εντοπίζουμε είναι ότι κάποιος είχε όφελος για να γίνει σύλληψη κατά τη στιγμή της παράδοσης των ναρκωτικών».