Επίσημα στο Open η Νικολέττα Ράλλη

Ο τίτλος της εκπομπής και οι συνεργάτες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επίσημα στο Open η Νικολέττα Ράλλη

Η Νικολέττα Ράλλη επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από αρκετό καιρό και συγκεκριμένα μέσα από τη συχνότητα του Open, με την εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο».

Η ανακοίνωση του OPEN για την Νικολέττα Ράλλη

«Πρεμιέρα για τη νέα ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN “Αυτό Είναι Σαββατοκύριακο”, με τη Νικολέττα Ράλλη, το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στις 14:45.

Η Νικολέττα Ράλλη έρχεται στο OPEN με πολλή όρεξη, κέφι, ενέργεια και πανέτοιμη για την πιο χαρούμενη και ανατρεπτική εκπομπή. “Αυτό Είναι Σαββατοκύριακο”, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 14:45 στο OPEN!

Μαζί της θα είναι η Νάνσυ Παραδεισανού, με πολλά αποκλειστικά θέματα και συνεντεύξεις και ο Μάνος Μαγιάτης, με χιούμορ και απρόοπτα… θέματα».Στην παρέα με τις καλύτερες συνταγές του, θα βρεθεί και ο chef – αγρότης, Δημήτρης Χατζηδημητρίου, ο οποίος θα μοιραστεί με το κοινό τα μεγαλύτερα μυστικά της κουζίνας, αλλά και θα μαγειρεύει με πρώτες ύλες, οι οποίες θα έρχονται κατευθείαν από το ειδικό θερμοκήπιο το οποίο έχει στηθεί στο πλατό.

Στο «Αυτό Είναι Σαββατοκύριακο», οι τηλεθεατές θα έχουν τον πρώτο λόγο, και θα γίνουν μέλη της παρέας! Η εκπομπή θα μας ταξιδέψει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και θα μας διασκεδάσει βλέποντας πάντα την αισιόδοξη και την χαρούμενη πλευρά των πραγμάτων».

Αν αυτό δεν είναι Σαββατοκύριακο, τότε ποιο είναι;

«Αυτό Είναι Σαββατοκύριακο», με την Νικολέττα Ράλλη

Πρεμιέρα Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στις 14:45, στο Open.

Αρχισυνταξία Κώστας Κόκκολας

 Επίσημα στο Open η Νικολέττα Ράλλη

Πριν λίγο καιρό η Νικολέττα Ράλλη είχε παραδεχθεί πως είχε πέσει θύμα βίας

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Νικολέττα Ράλλη, παραδέχθηκε πως έχει πέσει θύμα βίας στον εργασιακό της χώρο, κάτι που όπως δήλωσε έχει συμβεί στις περισσότερες γυναίκες.

Η παρουσιάστρια αρχικά υποστήριξε τη Ζέτα Δούκα στις δηλώσεις που έκανε για την λεκτική και σωματική βία που δέχθηκε από τον Γιώργο Κιμούλη και στη συνέχεια, απαντώντας σε ερωτήσεις που της έκαναν οι διαδικτυακοί της φίλοι μίλησε για τη δική της εμπειρία.

«Έχεις δεχθεί ποτέ σεξουαλική-λεκτική-ψυχολογική βία εν ώρα εργασίας;», ρώτησε τη παρουσιάστρια κάποιος διαδικτυακός της φίλος και η απάντησή της ήταν σοκαριστική.

«Εννοείται», έγραψε η ίδια, ενώ στη συνέχεια εξήγησε σε άλλη ανάρτηση: «Νομίζω ότι δεν υπάρχει γυναίκα που να ΜΗΝ έχει δεχτεί, σε οποιονδήποτε χώρο».

Νικολέττα Ράλλη Ζέτα ΔούκαΝικολέττα Ράλλη instagramΝικολέττα Ράλλη κακοποίηση