Καλό Μεσημεράκι: Η σπόντα του Γιώργου Ασημακόπουλου για την αποχώρησή του από το Πρωινό

Ουπς...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Καλό Μεσημεράκι: Η σπόντα του Γιώργου Ασημακόπουλου για την αποχώρησή του από το Πρωινό

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν ένας από τους καλεσμένους που βρέθηκαν στη σημερινή (13/9) πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά με το Καλό Μεσημεράκι και μεταξύ άλλων αποφάσισε να κάνει ένα διακριτικό σχόλιο για την πρόωρη αποχώρησή του από το Πρωινό.

Ο πρώην παίκτης του Survivor 4, εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής γεμάτος με κέφι και είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου πως δεν άντεχε το πρωινό ξύπνημα.

Το σχόλιο του Γιώργου Ασημακόπουλου για την αποχώρησή του από το Πρωινό στο Καλό Μεσημεράκι

«Εγώ το αποφάσισα! Δεν με τελείωσαν...»

Τελικά αποχώρησε από το Πρωινό, όπως καλά είχε αποκαλύψει αρχικά το Happy Day. Ο λόγος για τον Γιώργο Ασημακόπουλο που στην εκπομπή έμεινε μόνο για μια εβδομάδα και στον αέρα τον είδαμε ελάχιστες φορές, μιας και βρισκόταν συνεχώς πίσω από τις κάμερες.

Ο ελάχιστος χρόνος του στο πλατό και οι αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις, τον έκαναν να φύγει από την εκπομπή.

«H αποχώρησή μου από το Πρωινό του ΑΝΤ1 είναι μια απόφαση που πήρα εγώ γιατί αυτή τη χρονική περίοδο είμαι πάρα πολύ πιεσμένος με τα επαγγελματικά μου. Θέλω να δώσω βάρος εκεί. Δε ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Οι υποχρεώσεις στα μαγαζιά υπάρχουν πάντα και θα υπάρχουν πάντα, δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο για την αποχώρησή μου. Αν είχα περισσότερο χρόνο και χώρο στην εκπομπή μπορεί και να σκεφτόμουν να μείνω. Τους ευχαριστώ πολύ έστω και για τον ελάχιστο χρόνο που μου δώσανε στην εκπομπή τους. Όλα είναι πιθανά για το μέλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά.