Ελένη Μενεγάκη: Η ατάκα της μητέρα της πριν την πρεμιέρα της στο Mega

Ναι κι όμως!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Η ατάκα της μητέρα της πριν την πρεμιέρα της στο Mega

Η Ελένη Μενεγάκη μετά από έναν χρόνο απουσίας από την ελληνική τηλεόραση, έκανε πρεμιέρα σήμερα (13/9) μέσα από τη συχνότητα του Mega. Λίγο πριν φύγει για την εκπομπή της, η μητέρα της, της είπε μία απίστευτη ατάκα για να την ξεαγχώσει.

Όπως ήταν φυσικό, η παρουσιάστρια, παρά την εμπειρία της στην τηλεόραση, ήταν αρκετά αγχωμένη με τη νέα της αρχή. Στο πλευρό της ωστόσο είχε την αγαπημένη της φίλη και κουμπάρα, Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία δεν λείπει από καμία μεγάλη στιγμή της.

Αυτή είναι η ατάκα που είπε στην Ελένη Μενεγάκη η μητέρα της για την πρεμιέρα της

«Σήμερα το πρωί που έφευγα από το σπίτι μου λέει η μαμά μου “Πως είσαι;”. Της λέω έχω πάρα πολύ αγωνία. Μου λέει θα έχεις τη Νατασούλα σου δίπλα, πάρε ενέργεια και θα το ξεπεράσεις», αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Έκανε πρεμιέρα η Ελένη και το twitter πήρε "φωτιά"

Μετά από ένα χρόνο εκτός τηλεόρασης, η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε. Μέσα από τη συχνότητα του MEGA, καλωσόρισε τους τηλεθεατές της σε ένα μοναδικά ανανεωμένο πλατό, έχοντας δίπλα της τους συνεργάτες της νέους και παλιούς.

Την επιστροφή της "βασίλισσας της Ελληνικής τηλεόρασης" την περίμεναν όλοι πως και πως. Μάλιστα, λίγες ώρες πριν την έναρξη της εκπομπής, οι κάμερες είχαν στηθεί έξω από το κανάλι της Συγγρού.

Στο twitter ωστόσο, τα σχόλια μπορεί να ήταν κυρίως θετικά, όμως δεν έλειψαν και τα αρνητικά. Όχι μόνο για την Ελένη Μενεγάκη αλλά και για τους συνεργάτες της. Όπως για παράδειγμα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, για τον οποίον πολλοί απόρησαν που κολλάει στο πλατό της Ελένης.

Έκανε πρεμιέρα η Ελένη και το twitter πήρε

Twitter Ελένη Μενεγάκη πρεμιέρα

Ελένη Μενεγάκη πρεμιέρα mega

Ελένη Μενεγάκη πρεμιέρα mega twitter

Ελένη Μενεγάκη twitter

Τα πρώτα λόγια της Ελένης Μενεγάκη στην πρεμιέρα

«Θέλω να σας κάνω μια αγκαλιά σφιχτή. Πέντε μήνες οργανώνουμε και σχεδιάζουμε αυτή την εκπομπή. Πέντε μήνες ονειρευόμουν αυτή τη στιγμή και δεν ξέρω τι να σας πω. Θέλω να σας πω ότι μου λείψατε. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που είμαστε ξανά μαζί και θα σας έχω ξανά στη ζωή μου.

Όλοι έχουμε βάλει τα καλά μας. Μαζί με τα δικά μου σχέδια, έβλεπα και αυτά του Mega. Χαίρομαι πολύ που είμαι και εγώ μέσα σε αυτό. Θέλω να πιστεύω ότι θα περπατάμε μαζί τα μεσημέρια. Σημασία έχει να ξέρετε πως εμείς θα είμαστε εδώ.

Αυτό που αισθανόμουν έναν χρόνο που καθόμουν στο σπίτι μου, είναι να είμαι πάντα το φωτεινό σας χαμόγελο. Αυτή τη γλύκα θέλω μέσα στο μεσημέρι. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο Mega, γιατί όταν κάναμε την πρώτη συζήτηση με άφησαν ελεύθερη να κάνω αυτό που έχω μάθει. Μου έδειξαν εμπιστοσύνη και μου έδωσαν τους κατάλληλους ανθρώπους. Καλό ξεκίνημα σε όσους έχουν ξεκινήσει».