Ελένη Μενεγάκη: Πρεμιέρα στα κόκκινα με δάκρυα στα μάτια - «Μου λείψατε»

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο MEGA, γιατί όταν κάναμε την πρώτη συζήτηση...» - Το ανανεωμένο τεράστιο πλατό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Πρεμιέρα στα κόκκινα με δάκρυα στα μάτια - «Μου λείψατε»

Ντυμένη στα κόκκινα έκανε πρεμιέρα η Ελένη Μενεγάκη μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Με την μουσική της κουμπάρας της Νατάσσας Θεοδωρίδου - όπως ακριβώς είχε κλείσει πέρσι στον ALPHA - , η "βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης" μπήκε στο πλατό, που όπως είδαμε είναι τεράστιo με μεγάλο καναπέ.

Το άγχος και η συγκίνηση της που επέστρεψε μετά από 1 χρόνο στα παλιά της λημέρια, ήταν εμφανής, ενώ τα λόγια της προς τους τηλεθεατές ήταν πολύ όμορφα.

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως η εκπομπή χρειάστηκε 5 μήνες για να ετοιμαστεί, χωρίς ωστόσο να κάνει αναφορά στην αναβολή της πρώτης της πρεμιέρας.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ είπε στο MEGA γιατί την άφησε να κάνει αυτό που ήθελε τόσα χρόνια, χωρίς αντιρρήσεις. Μάλιστα, είπε και καλό ξεκίνημα στις υπόλοιπες εκπομπές.

Στην συνέχεια, καλωσόρισε στο πλατό και τους συνεργάτες της, παλιούς και κανούργιους.

Βίντεο από την πρεμιέρα της Μενεγάκη

Χαλασμός στο κέντρο της Αθήνας με την Ελένη Μενεγάκη λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα

Αποχαιρέτισε το Αιγαίο από το παράθυρό της στην Άνδρο, ασφάλισε τα παντζούρια του δωματίου της στο “Όναρ”, έκλεισε τις βαλίτσες της, μπήκε στο πλοίο και επέστρεψε στην Αθήνα... Οι φετινές διακοπές της Ελένης Μενεγάκη σε καμία περίπτωση δεν είχαν το ίδιο χρώμα, ούτε τη ραστώνη των περασμένων χρόνων, όταν εκείνη άραζε κάτω από την αιώρα χαζεύοντας το απέραντο γαλάζιο και το πράσινο της φύσης, “ξεχασμένη” στις σελίδες των βιβλίων που κουβαλούσε μαζί της και ήταν αποφασισμένη να τα τελειώσει μέχρι την αναχώρησή της για το “κλεινόν άστυ”.

Η παρουσιάστρια ήθελε αυτό το καλοκαίρι της να είναι ήρεμο, διαφορετικό από τα προηγούμενα, ίσως γιατί και τα γεγονότα με τις πυρκαγιές και την πανδημία δεν βοηθούσαν κανενός το μυαλό να ξεχαστεί... Στο δωμάτιό της η Ελένη είχε πολλά πράγματα να βάλει σε ένα πρόγραμμα.

Από την Τζώρτζια Συρίχα για το περιοδικό You

Ήταν η πρώτη φορά που η Μαρίνα τα πρωινά κατέβαινε για μπάνιο με τον μπαμπά της και κούρνιαζε στην αγκαλιά της μόλις επέστρεφε. Χωρίς selfies και αναρτήσεις από προσωπικές της στιγμές με τα παιδιά της και τον σύντροφό της όπως παλαιότερα, το καλοκαίρι της φέτος ήταν το πιο ήρεμο της ζωής της, όχι μόνο εξαιτίας των γεγονότων αλλά και της αγωνίας που είχε για τη δική της επιστροφή, αφού θέλει, παρά τα χρόνια εμπειρίας της, να επιστρέψει δυναμικά και δυνατά στο ίδιο πλατό από όπου ξεκίνησε...

Ναι, το καλοκαίρι αυτό δεν ήταν το ίδιο για την πρωταγωνίστρια της τηλεόρασης που “μηδένισε” το κοντέρ και ξαναμπαίνει δυνατά στην “αρένα” της τηλεθέασης, επιστρέφει μετά από έναν χρόνο απουσίας και έχει το ίδιο άγχος όπως πριν από 30 χρόνια, όταν πάτησε για πρώτη φορά στο πλατό και... αναπάντεχα τα σάρωσε όλα, μεταξύ αυτών και τις καρδιές των τηλεθεατών!

Ελένη Μενεγάκη Mega πρεμιέρα περιοδικό YOU