Μαυροφορεμένη η Ελένη Φουρέιρα - Το μήνυμα όλο νόημα για τον θάνατο του Mad Clip

Συντετριμμένη με τον χαμό του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαυροφορεμένη η Ελένη Φουρέιρα - Το μήνυμα όλο νόημα για τον θάνατο του Mad Clip

Η Ελένη Φουρέιρα ήταν μία από τις πιο κοντινές φίλες του αδικοχαμένου τράπερ, Mad Clip, ο οποίος έχασε ξαφνικά τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Η τραγουδίστρια προσπαθεί όλες αυτές τις μέρες να ξεπεράσει τον χαμό του φίλου της.

Η ίδια στην κηδεία του βρέθηκε στο πλευρό της πρώην συντρόφου του, Αρετής ντυμένη στα λευκά και εξαιρετικά συγκινημένη. Πριν από μερικές ώρες, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλου μία σειρά από φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με μαύρα ρούχα και στέλνει ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα.

Η ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα μετά τον θάνατο του Mad Clip

«Ζήσε τη ζωή σου στο έπακρο και εκτίμησε κάθε στιγμή», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Εξέλιξη θρίλερ με τον θάνατο του Mad Clip: "Ίσως είναι εγκληματική ενέργεια"

O παππούς του Mad Clip έσπασε για πρώτη φορά την σιωπή του και μιλώντας στην εκπομπή ALPHA Παντού αποκάλυψε πως θεωρεί ότι ο θάνατος του εγγονού του οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Συγκεκριμένα δήλωσε πως πιστεύει ότι κάποιος πείραξε το αμάξι όσο εκείνος βρισκόταν στον γάμο.

«Πρώτον να σας πω για το ατύχημα. Πήγα και εγώ ο ίδιος, παρακολούθησα από τις τηλεοράσεις και τα λοιπά. Πιστεύω ότι δεν ήταν κανένα λάθος του εγγονού μου, γιατί ήταν από τους καλούς οδηγούς», είπε ο παππούς του αδικοχαμένου τράπερ.

Και πρόσθεσε: «Ο εγγονός μου ούτε ήταν τρελός να φρενάρει, ούτε τίποτα. Ήταν οδηγός από τους λίγους. Έτρεχε στην Κύπρο σε αγώνες, ήταν από τους καλούς οδηγούς. Πως έφυγε το αυτοκίνητο; Μπορεί να υπήρξε και εγκληματική ενέργεια».

«Δεύτερον όσον αφορά τον εγγόνο μου, που ανέβηκε ψηλά, ανέβηκε με τον αγώνα του και με το σπαθί του. Ο ίδιος αγωνίστηκε πολλά χρόνια για να πετύχει. Το παιδί το πονάω τόσο πολύ, γιατί του παιδιού μου το παιδί δυο φορές παιδί και εκτός αυτού μεγάλωσε μαζί μου για πολλά χρόνια, εγώ αυτός και η γιαγιά του…», είπε μεταξύ άλλων ο παππούς του Mad Clip, κύριος Παναγιώτης.

Δείτε αναλυτικά την συνέντευξή του στο παρακάτω βίντεο: